VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

LÜKS VİLLALARA GİRİP YİYİP İÇİP HIRSIZLIK YAPTILAR

26 Ekim 2022

.......................................

Bolu'da girdikleri lüks villalardan yaklaşık iki milyon TL değerinde malzeme çalan, hırsızlık için girdikleri evlerde yemek pişirip yiyen şüpheliler polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Bolu’da Yukarısoku, Sandallar, Dodurga, Dağkent, Sağlık ve Küçükberk, Kültür mahallerinde bulunan lüks villalarda yaşanan hırsızlık olaylarına ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Polis ekipleri tarafından şüphelilerin hırsızlık için kullandığı araç tespit edildi. Şüpheliler hırsızlık için girdikleri son villadan çıktıktan sonra yaşanan kovalamacının ardından yakalandı.

Polis ekipleri tarafından araçta bulunan T.Ö. (44), M.K. (37) ve H.K. (30) gözaltına alındı. Şüphelilerin kaldıkları evler ile araçlarında yapılan aramalarda villalardan çaldıkları ziynet eşyası, para, elektrikli ev eşyası ve antika değeri olan eşyalar ele geçirildi. Şüphelilerin soygun için girdikleri villalarda yemek pişirip yedikleri de ortaya çıktı.

Şüphelilerden T.Ö.'nün 20, M.K.'nın 25 ve H.K.'nın 15 suç kaydının olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan üç şüpheli adliyeye sevk edildi.

1 yorum yapılmış
  • alukoc
    30 Ekim 2022 • 17:53
    bunlarda serbest kalir.adalet ne hikmetse sadece dusunenlere fikrini belirtene isliyor
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.