VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’YA YAPILACAK SOSYAL KONUTUN TEMELİ ATILDI

25 Ekim 2022

....................................................................

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, aralarında Bolu’nun da olduğu 17 ilde "İlk Evim, İlk İşyerim Projesi İlk Temel Atma Töreni"ne katıldı. Yeniçağa’da düzenlenen programa video konferans aracılığıyla katılan Erdoğan, Bolu’ya yapılacak 206 konutun temelini attı.


Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak açıklanan ilde İlk Evim, İlk İşyerim Projesi’nin temel atma töreni düzenlendi. Ankara’da düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kampanyaya başvuru sayısının 8 milyona yaklaştığını ifade ederek, “Konut ve arsaların tamamı hizmete girdiğinde yaklaşık 6 milyon vatandaşın daha huzurlu, güvenli yuvasına kavuşmuş, yaklaşık yarım milyon insanı istihdam edecek iş yerlerinin faaliyete geçmiş olacak.” dedi. 


Erdoğan, projeyi açıkladıkları tarihten sadece 40 gün sonra yaptıkları bu temel atma töreninin de millete olan taahhütleri konusundaki hassasiyetlerinin yanında iş yapma kapasitelerinin büyüklüğünü de gösterdiğini vurguladı.


Temelini attıkları ilk etap 5 bin 615 konutun Ankara, Zonguldak, Kırşehir, Kahramanmaraş, Aydın, Bolu, Konya, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Uşak, Erzurum, Muğla, Yozgat, Manisa, Amasya, Tunceli ve Elazığ illerini kapsadığını aktaran Erdoğan, hazırlıklar tamamlandıkça bu temelleri kısa bir sürede 81 ilin ve ilçelerinin tamamına yaygınlaştıracaklarını vurguladı. Yeniçağa’da düzenlenen programa video konferans aracılığıyla katılan Erdoğan, Bolu’ya yapılacak 206 konutun temelini attı.

2 yorum yapılmış
  • Melungeo14
    25 Ekim 2022 • 11:54
    Nasıl yani yer belli değil..
  • Al
    25 Ekim 2022 • 11:58
    Ben merkezde oturuyorum yenıcaga ılcesındekı tokılere mı on basvuru yaptık sımdı bız ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.