VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ

24 Ekim 2022

..........................................

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ)’de eğitim gören 500’e yakın öğrenciyle kaynaşma ve tanışma etkinliği düzenledi. Etkinliğin ardından AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak gençlere, “bütün üniversiteli arkadaşlarımıza sesleniyorum: Sevgili genç kardeşim, senin yerin belli. Senin yerin ÜniAK” çağrısında bulundu.

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK), Bolu’da üniversite eğitimi gören 500’e yakın üniversite öğrencisi ile tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenledi. AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak, pandemi nedeniyle gerçekleştiremedikleri birçok etkinlik ve topluluk çalışmalarına start verdiklerini söyledi. Bayrak, bu kapsamda Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde (BAİBÜ) eğitim gören yaklaşık 500 AK Partili öğrenci ile tanışma ve kaynaşma etkinliği düzenlediklerini belirtti.

“EKİBİMİZ İLE BİRLİKTE DÖNEME ÇOK HIZLI GİRDİK”

AK Parti Bolu İl Gençlik Kolları Üniversiteler Birimi (ÜNİAK) organizasyonunda gerçekleşen etkinlikle ilgili bilgi veren Bayrak, “Gençlik Kolları Başkanlığımıza bağlı ÜniAK ekibimiz ile birlikte döneme çok hızlı girdik. Etkinlik takvimini tamamladıktan sonra arkadaşlarımız yüksek ivmelerle birlikte binlerce arkadaşımızla beraber etkinlikler planladı ve o takvim dahilinde etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Pandemi süreci ile birlikte, birçok etkinliklerimiz ve topluluk çalışmalarımız sekteye uğramıştı. 2021-2022 eğitim-öğretim yılının sonuna doğru bunların azaldığına şahit olmuştuk. Bu sene dönemin açılışı ile birlikte 500’e yakın AK Partili üniversiteli arkadaşımızla tanıştık ve kaynaştık. ‘Kampüse Hoş geldin’ etkinlikleri kapsamında, kampüsler ve terminalde stantlarımızla birlikte olmamız yetmedi ve bir gezi tertip ettik. Uzun yıllardır hiçbir topluluğun Yedigöller’e gezi yapmadığını gördük ve buna yönelik arkadaşlarımızın organize etmelerini talep ettik. ÜniAK ekibimiz de bununla ilgili 2 hafta öncesinden çalışmalar yaptı ve gezi takvimine yerleştirdi. Maalesef 41 maden şehidimizin olduğu 15 Ekim 2022 tarihin ile aynı gün olan gezimizi erteledik. Milletimizin canı yanarken, bizim eğlenmemiz doğru olmayacak ve zaten içimizden de gelmeyecekti. Bu sebeple bir hafta ertelediğimiz gezimize 22 Ekim 2022 tarihinde yaptık ve madenci şehitlerimizi de orada andık” dedi.

“GEZİLERİMİZLE BİRLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZE MUHTEŞEM ANILAR BİRİKTİRMELERİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Bayrak, konuşmasının devamında şunları kaydetti; “500 arkadaşımızla beraber gezdik, eğlendik, müzik dinledik ve doğaya doyduk. Bu sene önümüzde seçim olmasına rağmen etkinlik takvimimiz çok dolu. Bir yandan bakanlarımızı ve büyük akademisyenleri ağırlarken, bir yandan il ve il dışı gezilerimizle birlikte öğrencilerimize muhteşem anılar biriktirmelerini sağlayacağız. Bu bağlamda bütün üniversiteli arkadaşlarımıza sesleniyorum: Sevgili genç kardeşim, senin yerin belli. Senin yerin ÜniAK.”

  • AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ
  • AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ
  • AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ
  • AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ
  • AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ
  • AK GENÇLERİN YEDİGÖLLER KEYFİ
1 yorum yapılmış
  • akdava
    24 Ekim 2022 • 04:07
    malesef ki çoğu sosyal medyada aktif değiller aktif olanlar da siyaset yapmayı bilmedikleri için ya da tepkilerden çekindikleri için, haksız eleştri, yalan bilgi niteliğinde ki yazılanları çizilenleri görmezden geliyor, bu davanın lideri olan r.t.e'yi örnek alsınlar ve mücadele etsinler bir çoğu belki de menfaati için orada acı ama gerçek...
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.