VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZDAĞ’DAN ÖZCAN’A MAKAMINDA ZİYARET

21 Ekim 2022

................................................

Haber: Serap VARLIK- Tevhide İrem ZORLU


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı makamında ziyaret etti. Geçici sığınmacılarla ilgili söylemleri ortak olan ikili ne söyleyecekleri merak edilirken, görüşmenin büyük kısmı basına kapalı yapıldı. Tanju Özcan, “Ortak görüşlerimizin olması bizi memnun ediyor her ne kadar birileri suni gündemi değiştirmeye çalışıyorsalar da şu anda Türkiye’nin en önemli meselesi sığınmacılar durumuyla ilgili mesele ve ekonomik sıkıntıdır” dedi.

Tanju Özcan makamını ziyaret eden Ümit Özdağ’a, mülteci ve geçici sığınmacı konusunun üzerinde durulmasının gerekli olduğunu savundu. Öte yandan Özcan, “Ortak görüşlerimizin olması bizi memnun ediyor her ne kadar birileri suni gündemi değiştirmeye çalışıyorsalar da şu anda Türkiye’nin en önemli meselesi sığınmacılar durumuyla ilgili mesele ve ekonomik sıkıntıdır” diye konuştu.


“TÜRKİYE’DE YAPMAK İSTEDİĞİMİ BOLU’DA YAPMAYA BAŞLADI”

Tanju Özcan’ın Türkiye’de yapmak istediklerini Bolu’da yapmasından memnun olduklarını ifade eden Ümit Özdağ, “Değerli başkan bizim Türkiye’de yapmak istediğimizi Bolu’da yapmaya başlayan biri, 2019’da 18 bin sığınmacı varken şimdi sayı 10 bine düşmüş memnuniyetle öğrendik. Ortada bir devlet politikası olmamasına aksine karma teşvike edilmesine rağmen dirayetli bir belediye yönetimi bile bu sonucu aldı” ifadelerini kullandı.
Ziyaretin büyük bir kısmı basına kapalı yapıldı.

3 yorum yapılmış
  • HakkKoz
    21 Ekim 2022 • 12:04
    Ümit ÖZDAĞ ve Tanju Özcan ikiside Adam gibi Adamdır
  • Haydar
    21 Ekim 2022 • 13:29
    Ümittt e anlattın mı dün suriyeliye bolunun en güzel yerinden çekirdek parasına kupon arsa sattığını söylem güzel eylem yok nasıl olacak
  • Erkek
    22 Ekim 2022 • 07:54
    Ne iğrenç başlık atmışsın öyle erkek. Sözde gazetecisin di mi?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.