VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇELEBİ ÖZCAN’A TWİTTER’DAN SALDIRDI

21 Ekim 2022

.............................

Haber: Enes ÖZKAN

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sorulan, “Başka partilere geçecek misiniz?” sorusuna, “Ben Mehmet Ali Çelebi değilim” diyen Özcan ipleri gerdi. Konuya sessiz kalmayan ve geçtiğimiz günlerde AK Partiye katılan, AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, “Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü kurtarır” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dün yaptığı basın açıklamasında kendisine sorulan soruya verdiği cevap sosyal medyada ipleri gerdi. “Başka partiye geçecek misiniz?” sorusuna “Ben Mehmet Ali Çelebi değilim” diyerek cevap veren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP’den AK Partiye geçen Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’yi hedef aldı.

“TANJU ÖZCAN’DAN BİR ÇELEBİ ÇIKMAZ”

Tanju Özcan’ın açıklamasına sessiz kalmayan AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, “Tanju Özcan’dan bir Çelebi çıkmaz. Tanju Özcan partizandır, son tahlilde 6+1’li masayı destekleyeceğim der. Günü kurtarır.  Çelebi devlet adamıdır. Yanlışa yanlış der, gerekçeleriyle neden desteklemeyeceğini açıklar. Gelecek nesilleri düşünür” dedi.

Öte yandan Mehmet Ali Çelebi, “Özcan ve ilkeleri” başlıklı paylaşım yaparak Tanju Özcan’ın makam şoförünü Belediyeye ait bir şirkete genel müdür yapmasını eleştirdi.

4 yorum yapılmış
  • Tegmen
    21 Ekim 2022 • 14:40
    Mehmet Ali Çelebi Mustafa Kemalin Askeridir ona laf söyleyen karşısında Yine Mustafa Kemalin Askerlerini bulur. Atatürkçü subaylar başımızın tacıdır.
  • KPR
    21 Ekim 2022 • 12:17
    SAYIN TANJU ÖZCAN'DAN NE CEVHERLER NE DAHİLER ÇIKAR EĞİLMEYEN BÜKÜLMEYEN KIVIRMAYAN İNSAN GİBİ İNSANLAR ÇIKAR...
  • Adalet
    22 Ekim 2022 • 11:55
    CHP bu zaman kadar türk milletine hangi hayırlı işlere imza atmış Mustafa Kemal Atatürk öldüğünden beri her türlü Askeri darbelere içinde gizli gizli destek vermiş ancak böyle Tanju Özcan gibi kişiler hukuku bilen birisi çıkıp çıkacak ki hukuku bilmek önemli değil hukuku hakim ve savcıda bilir önemli olan uygulamak ve uygulattirabilmek
  • samet
    24 Ekim 2022 • 03:00
    Tanju Özcan gündemde jkalmak için saldırmadığı siyasetçi yok kimsede gale almıyor onu.Sen kim Çelebi kim Bolunun sorunlarını ancak bu şekilde hasıraltı ediyor.Birtek taş döşeme ondana malum rant endeksli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.