VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜMİT ÖZDAĞ BOLU'DAN KILIÇDAROĞLU'NA MEYDAN OKUDU

21 Ekim 2022

..........................................

Bolu’da partisinin il başkanlığında konuşan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu’da seçmenlerin sığınmacılar meselesini erken görüp buna karşı doğru tepkiyi veren seçmen olarak ön plana çıktıklarını vurguladı. Seçmen sayılarını bilmediğini iddia ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da sert sözlerle tepki gösteren Özdağ, “Buradan Kılıçdaroğlu’na meydan okuyorum ve bunu seçimlere kadar sürdüreceğim. Bu sayıların anlamı nedir sayın Kılıçdaroğlu cehalet mi halka ihanet mi? Ortası yok. Ya seçimleri satıyorsunuz yada Erdoğan ile iş birliği yapıyorsunuz” diye konuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu’da partisinin il başkanlığında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bolu’nun sığınmacılar konusunda seçmenin doğru tepkiyi verdiğine dikkat çeken Özdağ, “Bolu, Ankara ile İstanbul arasında en önemli merkezlerden birisi kesinlikle bunu biliyoruz. Türk siyasetinde de önemli bir yeri olduğunu görüyoruz.  Bolu halkı yerel seçimlerde tercihini belirlerken Türkiye'nin en önemli meselesi olan sığınmacılar meselesini çok erken görüp buna karşı doğru tepkiyi veren seçmen olarak ön plana çıktı. Türkiye'de Bolu halkı kadar erken bu tehlikeyi gören ve buna şehir olarak cevap veren hiçbir seçmen grubu yok. Onun için sevgili Boluluları sahip oldukları bu yüksek milli bilinçten dolayı ve kentlerine, ülkelerine sahip çıkmalarından dolayı içtenlikle tebrik ediyorum. Umuyorum ki bütün Türkiye'de önümüzdeki seçimlerde Bolu halkını, Bolu seçmenini örnek alarak ülkesine, ülkesinin geleceğine, çocuklarının geleceğine sahip çıkacak ve 13 milyon sığınmacı ve kaçağı vatanlarına yollayacak şekilde Zafer Partisi'ne destek verecek.” dedi.
ERDOĞAN OY İTHAL EDİYOR
Özdağ, Haziran ayında yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlık verilen sığınmacılarla seçimi etkilemeye çalıştığını iddia ederek şunları söyledi:
“Erdoğan, Türklerden kaybettiği oyları Ortadoğu’dan, Irak’tan, Suriye’den, Afganistan’dan, Mısır’dan, Birleşik Arap Emirliklerinden, Libya’dan vatandaşlık verdiği Türkçe dahi bilmeyen ama sayıları da şu an 745 bine seçmen bazında ulaşan ama son seçim listelerine ek açıklandığında 100 binleri de göreceğiz. Seçmenlerle ithal seçmenlerle etkilemeye çalışıyor. Bu kabul edilebilir bir şey değil. Bu şeytanca bir oyun ve şeytanca bir plan. Bu şeytanca plan karşısında ne yazık ki çakma muhalefet dediğimiz Kılıçdaroğlu’nun da Erdoğan ile işbirliği yaptığını görüyoruz. Rakamları nasıl Süleyman Soylu aşağıya çekiyorsa, Kılıçdaroğlu’da aşağıya çekiyor. Çok fazla kişiye vatandaşlık verilmedi. Öyle 400-500 bin sayıları söz konusu değil diyor.”

KILIÇDAROĞLU’NA SER TEPKİ

CHP lideri Kılıçdaroğlu’na seçmen sayıları üzerinden sert sözlerle tepki gösteren Özdağ, “Seçim sonuçlarının yüzde 50 artı birle belirleneceğini İstanbul’daki seçimlerin 13 bin oyla kazanıldığını düşünürsek Kılıçdaroğlu için önemli sayı nedir bunu artık açıklaması gerekir. Kılıçdaroğlu iki açıklama yaptı.  1 tanesi 23 Ekim 2021’de İzmir’de yapılan, gelecek seçimlerde 6,5 milyon yeni seçmen oy kullanacak. 1 hafta önce Washington’ a gitti orada da 7,5 milyon genç oy kullanacak. Bu çok önemli çünkü ayda 72 bin ile 75 bin arasında seçmen artıyor. 2019 yerel seçimleriyle Haziran 2023 seçimleri arasında 51 ay var. Şimdi Kılıçdaroğlu eski Maliye Bakanlığı hesap uzmanı, titiz ve matematiksel hesaplar yapan bir genel başkan olarak aradaki farkı bilmiyor. Kılıçdaroğlu’na soruyorum “Neyin hazırlığını yapıyorsun ve kime yardım etmek için yapıyorsun?” Eğer sen bu seçimlerde Cumhurbaşkanı adayı olacağım deyip seçmenlerin sayısını dahi bilmiyorsan ve olandan milyonlarca fazla zannediyorsan vah senin partinin haline vah CHP’ye inanan seçmenin haline. Eğer gerçek sayıyı biliyorsan 3 milyona yakın fazla seçmen sayısı açıklıyorsan Türk halkına karşı kurulan kumpasta Erdoğan ile birlikte hareket ediyorsun. “ ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU’NA MEYDAN OKUYORUM

CHP liderine meydan okuyan Özdağ, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
“Buradan Kılıçdaroğlu’na meydan okuyorum ve bunu seçimlere kadar sürdüreceğim. Bu sayıların anlamı nedir sayın Kılıçdaroğlu, cehalet mi halka ihanet mi? Ortası yok. Ya seçimleri satıyorsunuz ya da Erdoğan ile  iş birliği yapıyorsunuz. Kılıçdaroğlu, Erdoğan ile birlikte seçmen sayısını gizliyorsunuz. Türk halkına kumpas kuruyorsunuz ya da korkunç bir cahilsin. Her iki durumda da Türkiye için felaket bir durumla karşı karşıyayız.”

1 yorum yapılmış
  • Hayrdr
    21 Ekim 2022 • 11:05
    Sayın Özdağ keşke Tanju beye dağkent TOKİ de belediye ye ait arsayı kime sattığını (Suriye li vatandaşa) sorsaydın.Tanju beyin Suriye politikasını desteklediğini söylüyorsun acaba bunu biliyormuydun
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.