VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÜMİT ÖZDAĞ BAŞKAN ÖZCAN’I PARTİSİNE DAVET EDECEK Mİ?

21 Ekim 2022

.................................................

HABER / ENES ÖZKAN- SERAP VARLIK – GÜLCE ÖĞÜLENER
Bolu’da partisinin il başkanlığını ziyaret eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a partilerine geçmeleri için şu ana kadar herhangi bir teklifte bulunmadıklarını açıkladı. Özdağ, bugünkü ziyaretlerinde de Özcan’a partilerine geçmesi yönünde teklifte bulunmayacaklarını söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, il gezileri kapsamında ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Bolu’ya geldi. Kente ilk gelişinde Sağlık Mahallesinde bulunan Şehitler Mezarlığına giderek dua eden Özdağ ve beraberindeki parti yöneticileri daha sonra partilerinin il başkanlığını ziyaret etti. Parti binasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Özdağ, kendisi gibi sığınmacılara yönelik sert sözleriyle dikkat çeken Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a partilerine geçmeleri yönünde teklifte bulunmadıklarını söyledi.

Özdağ,” Bugün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı ziyaretinizde kendisine herhangi bir teklifte bulunacak mısınız?” şeklindeki soruyu ise, “Biz Tanju beyin sığınmacılar konusundaki fikirlerini beğeniyoruz ve destekliyoruz. Doğrusunu yapıyor ve bundan dolayı da kendisine bu konudaki desteğimizi açıkladık. Bugün bir nezaket ziyareti gerçekleştiriyoruz siyasi bir ziyaret değil.” diye yanıtladı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.