VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN AK PARTİLİ AYDIN’A ÇOK SERT TEPKİ

19 Ekim 2022

...........................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, eski adliye binasının kütüphane olarak tahsis edildiğini açıklayan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın’a sert sözlerle tepki göstererek, “Eski Adliye binasını Bolu Belediyesinden aldırmış, Kültür Bakanlığı’na verdirmiş. Sanırsın Yunandan adaları geri almış.” dedi.

Bolu’da İzzet Baysal Caddesi üzerinde yer alan eski adliye binası Bolu Belediyesinden alınarak Kültür ve Turizm Bakanlığına verildi. AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, eski adliye binasının bakanlık tarafından kütüphane olarak kullanılması için tahsisinin yapıldığını açıkladı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kentin en işlek noktalarından biri üzerinde bulunan binanın Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kütüphane olarak tahsis edildiğini açıklayan AK Partili Aydın’a sert sözlerle tepki gösterdi.

Aydın’ı CHP’den ithal milletvekili olarak nitelendiren Özcan, “CHP’den ithal AKP’li vekilden müjde. Eski Adliye binasını Bolu Belediyesinden aldırmış, Kültür Bakanlığı’na verdirmiş. Sanırsın Yunandan adaları geri almış. Golü bana değil Bolu halkına atıyorsun. Bolulular bu yaptıklarını yazıyor. Böyle vekil düşman başına” dedi.

 

6 yorum yapılmış
  • Adalet
    19 Ekim 2022 • 11:55
    Sanki eski adliye binası nin olduğu yer Yunan'a satıldı ve ya Yunan kütüphane si olacak gibi konuşuyor başkan Arzu Aydın almış arzu aydın kim bolu milletvekili sadece kültür bakanlığına verilmiş en güzel fikir bu kararı valilik vermiştir bence Bolu'nun tam merkezi bakanlik orayı kamulastirir tam kütüphane ve müze yeri belediye de olsaydı ne olurdu acaba?
  • Hayrdr
    19 Ekim 2022 • 14:50
    Şunu anlamadım Tanju bey golü Bolu halkına attı diyor.Yani burası bu bina halk kütüphanesi yapılırsa Yunanlı mı kazanmış oluyor.Akıl gitmiş artık.Gerçekten anlamak mümkün değil.Belediye bunu değerlendirmek için hiçbir adım atmamış bakanlık değerlendirmiş.Belediye müze yapsaydı sadece Bolulu mu girecekti buraya anlamadım.
  • Misafir
    19 Ekim 2022 • 17:26
    Bilim ve kültür yeri gayet yerinde niye kızdılar,farklı bir mekan mı yapmak istediniz her köşe başında olduğu gibi
  • Mustafasebenli
    20 Ekim 2022 • 01:30
    Seni seviyoruz Tanju başkan... Tam gaz yola devam. Kıskananlar çatlasın.
  • muratylmaz
    20 Ekim 2022 • 04:05
    Çok yazık olmuş şehrimizin en güzel yerlerinden biri kütüphane olarak değerlendirilmesi son derece yanlış bir karar olmuş. Burası şehrin en gözde yerlerinden çok farklı değerlendirme yapılması gerekirdi. Turizm şehrine yakışır dışarıdan geleceklerin imreneceği çok güzel bina olurdu. Zaten kütüphane belediyede ve kültür merkezinde var. Vizyon bu kadar yazık çok yazık her zaman olduğu gibi olan vizyonsuz yöneticileri sayesinde, sahipsiz şehrimize olmuş
  • okyiKarar
    16 Kasım 2022 • 02:58
    Kütüphanenin merkezi bir yerde olması harika olmuş.Emeği geçenlere teşekkür ederim.Eski yeri birçok kişi için çok sapa kalıyordu,okur-yazarlık oranının yükselmesini istediğimiz gençlerin uğrak yeri değildi.Ne zaman gitsem benden başka kimse olmuyordu,şimdi herkes faydalanabilecek.Konuyu turizme bağlayanlara da çok şaşırıyorum,Bolu ya gelenler doğal güzellikleri için geliyor,o binanın içine ne koysan turizm açısından bir çekiciliği olmaz,sanarsın Louvre Mü
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.