VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MEHMET ŞEFİN ANNESİ MASTERCHEF'İ SALLADI

17 Ekim 2022

.....................................

Türkiye’nin en çok izlenen yemek programı MasterChef Türkiye’ye Bolulu Mehmet Şefin annesi Zeliha Yalçınkaya damgasını vurdu. Sempatikliği ve Mehmet şefe benzerliği ile izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturan Zeliha Yalçınkaya, kendi elleriyle yaptığı cevizli böreği yarışmacılara yaptırarak, en iyi yapanı seçti.

TV8 ekranlarında haftanın her günü yayımlanan MasterChef Türkiye’nin 101.bölümünde jürilerin anneleri konuk olarak jürilik yaptı. İlk olarak yarışmaya Bolulu Şef Mehmet Yalçınkaya’nlın annesi Zeliha Yalçınkaya konuk oldu. Zeliha Yalçınkaya’nın Mehmet Şef ile arasındaki diyaloglar yarışmayı izleyenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu. Kendi elleriyle yaptığı cevizli böreği yarışmaya getiren Zeliha Yalçınkaya, önce yarışmacılara nasıl yapıldığını gösterdi sonra ise yarışmacılar cevizli böreği yapmak için birbirleriyle yarıştı. Cevizli börekler yapılırken Mehmet Şef ile annesi yarışmacıları kontrole çıktığı sırada, Mehmet Şefin bağırmasını annesine esprili bir dille şikâyet edilmesi üzerine ortaya yüz güldüren görüntüler çıktı.

Şikayetlere kulak veren anne Yalçınkaya, “Ben bağırma diyorum o bağırıyor beni duymuyor. İdare edeceksin bağırmayacaksın onlara sen. Onlar bak yemek yapıp yediriyorlar” dedi.

Cevizli börekleri bitiren yarışmacılar Zeliha Yalçınkaya’nın beğenisine sundu. Yarışmacıların cevizli böreğini tadan Yalçınkaya, kendi yaptığı böreğe en yakın olarak Gamze Tosun’u seçti. Yarışmanın galibi Gamze Tosun oldu.

 

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.