VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SİSTEMİ DEĞİŞTİRDİK VE BAŞARDIK

14 Ekim 2022

...............................

Spor Toto 1. ligde mücadele eden temsilcimiz Boluspor, kendi sahasında karşılaştığı Denizlispor’u 3-0 mağlup etti. Galibiyetin mimarı takımın teknik direktörü Sait Karafırtınalar, “Ön tarafta ilk defa yeni bir üçlüyle oynadık. Ön taraf baskıları yaptık neticesinde sonucu aldık. Çok daha farklı bir skorla da ilk yarıyı bitirebilirdik” dedi.

Spor Toto 1.Lig’in 8.haftasında Boluspor’un Denizlispor karşısında aldığı galibiyet takıma can suyu oldu. Kırmızı beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, ön tarafta yapılan baskılar sayesinde galibiyeti aldıklarını ifade etti.

İşte Sait Karafırtınalar’ın maç sonu açıklamaları:

“Çok zor bir rakiple oynayacağımızı biliyorduk. Bu zamana kadar birçok maç kaybetmişler ama bir farkla kaybetmişler. İyi savunma yapıyorlar. Geçen haftada içerde duran toptan yedikleri bir golle mağlup olmuşlardı. Bu bizim açımızdan biraz da oyunu zorlaştıracak gibi gözüküyordu ama oyun planımızı ona göre planladık. Ön tarafta ilk defa yeni bir üçlüyle oynadık. Ön taraf baskıları yaptık neticesinde sonucu aldık. Çok daha farklı bir skorla da ilk yarıyı bitirebilirdik. İkinci golden sonra maçı rakip takıma kısa bir süre vermiş olsak da o beklenen bir şeydi. Rakibin reaksiyonu çok normal ama üstesinden geldik. Galibiyet çok önemliydi.”

2 yorum yapılmış
  • hedef
    15 Ekim 2022 • 02:03
    Denizlisporu yenmek bir başarı ölçüsü mü?
  • Krolu
    15 Ekim 2022 • 05:42
    Sistem değişikliğinin yanı sıra oyuncu değişikliklerini de biraz erken yapsanız Sait hocam oynanan oyun daha güzel hale gelebilir. İbrahime Balde varken Faruk bu takımın santraforu asla olamaz çünkü kanat oyuncusu, Bregu yedek kala kala ya futbolu unutmuş yada haftalardır yedek kaldığı için tepki koyup oynamıyor. Bu takımın acil bir kanat, bir forvet ve de iyi bir orta saha oyuncusuna ihtiyacı var. Ara transferde yönetim inşallah gerekli takviyeleri yapar. Başarılar
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.