VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAJA HEYECANI BAŞLIYOR

13 Ekim 2022

.........................................

HABER / MUTLU YUCA

Adrenalin tutkunlarının akın ettiği baja yarışları 22-23 Ekim tarihlerinde Bolu’da yapılacak. Zor parkurlarda mücadele edecek pilotlar Türkiye’de ilk kez Bolu’da 500 kilometrelik mesafede yarışacak.

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu ile Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübünün destekleriyle Bolu’da düzenlenecek olan baja yarışları nefes kesecek. Geçtiğimiz yıllarda Bolu’da yapılan yarışlarda zorlu parkurlarda mücadele eden pilotlar bu kez Aladağ ve At yaylası mevkiinde orman içerisindeki yollarda tozu dumana katacak. Yaklaşık 40 pilotun katılması beklenen yarışmalarda bu yıl pilotlar ilk kez Bolu’da 500 kilometrelik parkurda birincilik için yarışacak. Geçen yıl 250 kilometrelik parkurda karlı kaplı alanda yarışan pilotlar bu yıl ki yarışlarda iki kat daha fazla performans sergileyecek. 22-23 Ekim tarihlerinde düzenlenecek yarışların seremonik startı 21 Ekim Cuma günü saat 15.00’de Bolu Valiliği önünde düzenlenecek.

Bolu Doğa Sporları ve Off-Road Kulübü Başkanı Burhan Turan, baja yarışlarının bu yıl koşulacak Bolu ayağında bir ilk yaşanacağını belirterek, “Geçtiğimiz yıl 250 kilometrelik parkurda mücadele eden pilotlar bu yıl ilk kez Bolu’da 500 kilometrelik bir güzergahta yarışacaklar. Yarışlar Aladağ ile At yaylası mevkiinde yapılacak. Tüm adrenalin tutkunlarını bu heyecanlı yarışı izlemeye davet ediyoruz” dedi.

  • BAJA HEYECANI BAŞLIYOR
1 yorum yapılmış
  • Arselim
    13 Ekim 2022 • 07:13
    Buyuk heyecan,Offroad sporlari adina Bolu icin yeni bir adim,tebrikler
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.