VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAYBOLAN YAŞLI KADININ KORKU DOLU ANLARI

13 Ekim 2022

........................................

Haber: Mutlu YUCA

Bolu’da mantar toplamak için ormanlık alana gittikten sonra kaybolan yaşlı kadın saatler sonra bulundu. Geceyi ormanlık alanda geçiren ve soğuk hava nedeniyle zor anlar yaşayan kadın, kaybolduğu alandan beş kilometre uzaklıkta bulundu.

Yedigöller Milli Parkının yakınlarında bulunan Ayı kayası mevkiine yeğeniyle birlikte mantar toplamaya giden 75 yaşındaki Şehri Kulaksız, kayboldu. Yaşlı kadını aramaya çıkan yeğeni de Kulaksız’ı bulamayınca 112 Acil’i arayarak yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye giden AFAD ile İl Jandarma Komutanlığı Asayiş timi ile Jandarma arama kurtarma ekipleri yaşlı kadını bulmak için arama çalışması başlattı. Akşam saat 19.00’da başlayan arama çalışmalarına havanın kararması nedeniyle ara verildi. Sabah erken saatlerde arama çalışmalarına tekrar başlayan ekipler yaşlı kadını 13 saat sonra kaybolduğu noktadan beş kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda buldular.

Geceyi ormanlık alanda geçiren ve soğuk hava nedeniyle zor anlar geçirerek üşüyen Şehri Kulaksız’a AFAD ekipleri mont verdiler. Yaşlı kadın sağlık kontrolü için sağlık ekipleri teslim edildi. 
Yaşlı kadın kendisini kurtaran ekiplere gece boyu yürüdüğünü ve çok üşüdüğünü anlattı.

1 yorum yapılmış
  • Yazk
    13 Ekim 2022 • 15:00
    Nasıl aramayı bırakıp geri dönülebiliyor gerçekden garip. İnsan hayatı bukadar önemsizleşti artık... Yazık teyzeye Allah korumuş.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.