VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET KURT SİYASETÇİLERLE SAHAYA İNDİ

11 Ekim 2022

........................................

Bolu’da CHP’den milletvekili aday adaylığı için yola çıkan Ahmet Kurt, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Orhan Fırat’ı ziyaret etti. Kurt, iktidara geldiklerinde şoför esnafının sorunlarına çözüm bulacaklarının altını çizdi.

Önümüzdeki yıl yapılacak genel seçimlerde Bolu’da CHP’den aday adayı olmak için yola çıkan Ahmet Kurt,  kentte bin 100 üyesi ile en fazla üyeye sahip olan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret etti. Kurt, oda başkanı Orhan Fırat’a çiçek hediye etti. Kurt’a siyaset sahnesinde başarılar dileyen Fırat, şoför esnafının yaşadığı sıkıntıları dile getirerek son dönemde gelen icralara tepki gösterdi. Son zamanlarda akaryakıta gelen zamların şoför esnafının belini büktüğünü vurgulayan Fırat, “Bir kamyonun deposu 10 bin TL’ye dolar hale geldi. Şoför esnafı bu zamlarla ayakta kalmaya çalışıyor. Birde bu sıkıntılara rağmen gelen cezalar ve icralar üyelerimizi daha da zor duruma düşürüyor” diye konuştu.

Şoför esnafının sıkıntılarını bildiklerinin altını çizen Kurt, “AK Parti Yolsuzlukla, Yasaklarla, Yoksullukla mücadele diyerek geldiler. Ama şu an geldiğimiz noktada yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluğu kendileri yarattılar. Ekonomik anlamda tüm vatandaşlarımız gibi şoför esnafımız da zor durumda. CHP iktidar olduğunda şoför esnafımızın sorunlarını da biz çözeceğiz. AK Parti şuan en çok CHP’yi yıpratmak istiyor. Cumhuriyetin son kalesi CHP’dir ve AK Parti bunu çok iyi biliyor. Bu nedenle bu hükümet önümüzdeki seçimi kaybederek gidecektir” şeklinde konuştu.

2 yorum yapılmış
  • Adalet
    11 Ekim 2022 • 10:46
    Allah bu CHP nin şerrinden Boluyu ve Türkiye yi korusun Bolu belediye sini verdik te mart 2019 dan beri doğru dürüst ne yaptılar 2000 yılından önce bolu nasıldı bir düşünün
  • brahim
    11 Ekim 2022 • 18:57
    Bu arkadaşa tavsiyem,80 ler 90 lar siyaseti yaparak bir yere varamayacağı, hem maddi hem manevi hüsrana uğrayacağıdır..Şunu bir diyebilseniz inanki oy oranınız bir kaç puan artacak; "evet Ak parti 20 yılda çok güzel yatırımlar,hizmetler,yenilikler yaptı,biz onlardan kat ve kat daha iyilerini yapacağız."Yuvarlak ve temelsiz vaatleri yemiyor millet.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.