VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ERDOĞAN’DAN RANDEVU ALAMAYAN ÖZCAN’DAN İLGİNÇ ÇIKIŞ

11 Ekim 2022

...............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu’yu ilgilendiren iki önemli konu için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 57 kez aramasına rağmen kendisine geri dönüş olmadığını belirterek, “Gerekirse Devlet Bahçeli’yi arayacağım. O da olmazsa Putin’e mektup yazacağım. Nasıl olsa sürekli görüşüyorlar. Eğer randevu vermezse bir gece ansızın sarayına kapısına gidebilirim” dedi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, belediye meclis toplantısında AK Partili üyelere Bolu için çok önemli olan iki konuyu anlatmak istediği Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan randevu alamadığını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı 57 kez telefonla aradığını belirten Başkan Özcan, “Ben CHP’den geçici olarak ihraç edildim. Yine Cumhurbaşkanımızı arıyorum yine randevu vermiyor. Bolu için yerli ve milli iki tane konu konuşacağım. Ermenistan Cumhurbaşkanı ile görüşüyor, Katil Esad ile görüşmeye hazırım diyor. HDP’lilerle görüşüyor. Şu kardeşinle neden konuşmuyorsun. Ben sandıktan çıkıp geldim ağaç kavuğundan çıkmadın. Bolu ile ilgili konuşacağım. Herhangi bir talebim olmayacak. Sayın Cumhurbaşkanımız 15 gün içinde randevu verdi verdi. Vermedi. Bir gece ansızın sarayın kapısını çalabilirim” diye konuştu.

PUTİN’E MEKTUP YAZACAĞIM

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaşmak için MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye olmazsa da sık sık görüştüğünü ifade ettiği Rusya Devlet Başkanı Putin’e mektup yazarak yardım isteyeceğini anlatan Başkan Özcan, şunları söyledi:
“Devlet babaya mektup yazacağım. Diyeceğim ki, ‘Devlet baba şu ortağına söyle de Bolu adına konuşacağım’ diyeceğim. Devlet babada beni kırmaz. Arar Reis beyi, ‘Tanju beni taciz ediyor. Çocuğa bir randevu ver’ der. Elimde bir numara var İbrahim Kalın’ın dediler. Arıyorum açmıyor. Ben nasıl randevu alacağım Cumhurbaşkanından. Muhakkak görüşmem lazım konu önemli. Hem isterse 6’lı masayı konuşuruz laflarız. Bir Allah’ın kulu bana yardımcı olsun. Nasıl konuşacağım. 60 kez aramış bir ilin belediye başkanı insan meraktan döner. “ diye konuştu.

SUAT GÜNER KÜLLİYENİN KAPISININ ÖNÜNDEN GEÇEMEZ

AK Partili meclis üyelerine “Cumhurbaşkanına kim yakın” diye sormasının ardından AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in olduğunun ifade edilmesi üzerine ise Özcan, “Bizim Suat’mı. O külliyenin kapısının önünden geçemez” dedi.

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    11 Ekim 2022 • 12:22
    Önemli 2 konu hakkında görüşecekmis bunlardan biri CHP merkez YDK dan aldığı uyarı cezası olmasın yok devlet bahçeli ye Cumhurbaşkanından randevu versin diyecekmis devamlı kendi kendine show yapıyor önemli 2 konu ne acaba? Neden Cumhurbaşkanı? Cumhurbaşkanı yardımcısı başdanışmanlari yokmu Rusya devlet başkanı Vladimir Putin e söyleyecekmiş kılıktan kılığa giriyor hayırlısı
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.