VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GELENEKSEL SEBEN PANAYIRI SONA ERDİ

9 Ekim 2022

.........................

Bolu’nun Seben ilçesinde geleneksel olarak her yıl düzenlenen “Seben Panayırı” sona erdi. 5 gün süren etkinliğin 4.gününde muhteşem konserlerle geleneksel panayır taçlandırıldı.

Seben Belediye Başkanlığı tarafından 5-6-7-8-9 Ekim tarihlerinde “Geleneksel Seben Panayırı” düzenlendi. Çeşitli etkinliklerle 5 gün boyunca Bolu ve çevre illerden gelen vatandaşların doyasıya vakit geçirdiği geleneksel panayır bugün sona erdi. Panayır, 4.gecesinde ünlü sanatçıların gelmesiyle taçlandırıldı. Türk Pop ve Arabesk müziğinin tanınan isimlerinden biri olan Bilal Sonses, panayır kapsamında düzenlenen konserde vatandaşlara unutamayacaklara gece yaşattı. Yoğun katılımın sağlandığı konserde ayrıca Bolulu Ramazan Çelik’te sahne alarak katılımcıları doyasıya eğlendirdi.

“TEŞEKKÜRLER SEBEN”

Teşekkür mesajı yayımlayan Seben İlçesi Belediye Başkanı Fatih Kavak şu ifadelere yer verdi;

“Seben Panayırı kapsamında düzenlemiş olduğumuz konser etkinliğine katılım gösteren Bolu AK Parti Milletvekilimiz Arzu Aydın’a, Seben Kaymakamımız Tuğçe Orhan'a, Bolu AK Parti il Başkanımız Suat Güner’e, Karacasu Belediye Başkanımız Celal Beydilli’ye, Bolu İl Genel Meclis Üyesi Zerrin Yavuz’a, Bolu Ak Parti Kadın Kolları Başkanımız Hicran Çağalı ve yönetimine, Kurum Amirlerimize, Seben halkına, ilçe dışından gelen misafirlerimize etkinliğimize göstermiş oldukları yoğun katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu gece mükemmel bir müzik ziyafeti veren Ramazan Çelik ve Bilal Sonses'e , Organize edip bizlerle buluşturan Osman Kalay 'a ve ekibine ve tabi ki canla başla çalışan Belediye Personelime, destek veren emniyet, jandarma ve sağlık personellerine çok teşekkür ederim.”

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.