VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

HDP’Lİ GERGERLİOĞLU, MAHMUT ALAN’DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

8 Ekim 2022

.............................

HDP milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, ilimizin tanınan isimlerinden Mahmut Alan'dan ikinci kez şikayetçi olarak uzlaşma ücreti istedi.

Bolu'nun tanınmış isimlerinden olan ve özellikle terör örgütlerine karşı eylemleriyle bilinen Mahmut Alan'ı yakından takip eden HDP milletvekili Ömer Faruk  Gergerlioğlu ikinci kez Alan'dan şikayetçi oldu. Geçtiğimiz gün ifade vermek için emniyet müdürlüğüne giden Alan, Gergerlioğlu'nun uzlaşma ücreti için 8 bin lira talep ettiğini öğrendi. Hakkında ikinci kez şikayeti bulunduğu için toplam 16 bin lira talep eden Gergerlioğlu, parayı kendisinin istediği bir vakfa yatırılmasını istedi.

BU ŞAHIS UZLAŞMA ÜCRETİ OLARAK TOPLAM 16 BİN LİRA PARA TALEP EDİYOR

Yaşanan olay üzerine Mahmut Alan, "Bu kişi daha önce de benden şikayetçi olmuştu. PKK'ya terör örgütü diyemeyen bu şahısların benden şikayetçi olması benim onur madalyamdır. Ama farkettim ki bu ve bunun gibi kişiler halkı tahrik ederek haklarında kötü sözler kullandırmayı iş edinmişler. Benden ikinci kez şikayetçi olan bu şahıs uzlaşma ücreti olarak toplam 16 bin lira para talep ediyor. Paranın da kendisinin belirleyeceği bir vakfa yatırılmasını istiyor. Benim bunun gibilerle uzlaşmayacağımı tanıyan herkes bilir. Ama vatandaşlarımızı da uyanık olmaları konusunda uyarıyorum. Bu kişilerin söz ve hareketlerine milli duygularla gösterilen tepkilerde onlara fırsat verecek şeyler yapmayalım. Benim terör örgütleriyle mücadelem ölene kadar sürecektir" dedi.

4 yorum yapılmış
  • devlet
    8 Ekim 2022 • 05:13
    ya devlet başa ya kuzgun leşe
  • Burhanzalar
    8 Ekim 2022 • 09:27
    Bizim tanıdığımız alan ne vatanını ne bayragını parayla satmaz şehitlerimiz ve aileleri için herzaman yanındayız.pkk bu bayragın altında yaşamayı hak etmiyor
  • Emirhan
    8 Ekim 2022 • 16:43
    Madem hdp ye karşı o halde Tanju Özcanın hdp ile görüşüp pazarlık yaptığınada bir eylem yapsın etek hediye etsin
  • Vatansever
    9 Mart 2023 • 15:34
    Mahmut alanın yaptığının yarısını hepimiz yapabilsek bu ülkede bir tane terörist kalmaz millet uyanıyor çok şükür bu gibi yiğtler sayesinde
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.