VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KANDİL LOKMASI TANJU ÖZCAN’DAN

7 Ekim 2022

...........................

Mevlid Kandili dolayısıyla Bolu Belediyesi, Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara lokma ikramında bulundu. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan lokma dağıtarak Boluluların Mevlid Kandili’ni kutladı.

Kandiller dini açıdan önemli günler olmakla birlikte toplumsal açıdan da birlik ve beraberlik duygularını perçinlemek açısından büyük önem taşıyor.  Mevlid Kandili dolayısıyla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlara lokma dağıtarak, kandillerini kutladı.

“EKONOMİK SIKINTILARI BİR TARAFA BIRAKMIŞ NİCE KANDİLLERDE HEP BİRLİKTE OLMAK ÜZERE”

Başkan Özcan, “Değerli hemşerilerimin mübarek kandillerini kutluyorum. Hayırlı kandillerimiz olsun. İnşallah diğer kandillerimiz de bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntıları bir tarafa bırakmış, sokakta daha mutlu insanların dolaştığı, nice kandillerde, nice kandillerde hep birlikte olmak üzere diyorum. Herkesin kandili mübarek olsun” dedi.

MEVLİD KANDİLİ NEDEN KUTLANIR?
Mevlid Kandili, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (S.A.V.) doğum günüdür. Bu gecede Mevlid-i şerifler okunur, Hz. Muhammed’e (S.A.V.) ve ailesine salavatlar getirilir, şefaatine nail olmak için dualar edilir.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.