VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

MANGALDA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ...

6 Ekim 2022

................................

Bolu’da, mangal yaparken tartıştığı arkadaşı 38 yaşındaki Güray Uzun'u bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 21 yaşındaki Ferdi Gül, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçen yıl Mudurnu ilçesine bağlı Yenişeyhler köyünde meydana geldi. Güray Uzun ve arkadaşı Ferdi Gül arasında, mangal yaptıkları sırada tartışma çıktı. Gül, tartışmada arkadaşını bıçakladı. Ferdi Gül, olayın ardından kaçarken, Güray Uzun da yanına gelen arkadaşlarına güçlükle "Beni Ferdi bıçakladı" dedi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, yaptığı kontrolde, Güray Uzun'un hayatını kaybettiğini belirledi. Güvenlik güçlerince kısa sürede yakalanan Ferdi Gül ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Gül hakkında 'kasten öldürme' suçlamasıyla müebbet hapis istemiyle dava açıldı.

‘CİNAYETİ GÖLGE İŞLEDİ’

Bolu 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanık Ferdi Gül, Güray Uzun'un yakınları ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada son savunmasını yapan Gül, suçlamaları reddederek, olay anında kendisinin dövüldüğünü, baygınlık geçirdiğini, bu sırada ormanda uzun bir gölge gördüğünü, cinayeti de bu gölgenin işlediğini söyledi. Gül, "Cinayeti kesinlikle ben işlemedim. Tahliyemi ve beraatimi istiyorum" dedi.

Mahkeme heyeti, ‘kasten öldürme’ suçunu işlediğine kanaat getirdiği sanık Ferdi Gül'ün müebbet hapis ile cezalandırılmasına karar verdi.

Güray Uzun’un eşi 3 çocuk annesi Sevinç Uzun da müebbet hapis kararını duyunca "Adalet yerini buldu. Kocamın katilinin en az 35 yıl hapis yatacak olması beni biraz da olsa teselli edecek" diye konuştu.

Duruşma sonrası sanık Ferdi Gül'ün annesinin ise ağladığı görüldü.

 

 

 

1 yorum yapılmış
  • Adalet
    6 Ekim 2022 • 09:29
    Böyle durumda Bolu ağır ceza mahkemesi 35 yıl değil cinayeti işleyen ölene kadar hapis yatmali bu 3 çocuğun vebalini kim verecek . çocukların Anne tarafı sanki mahkeme başkanı gibi konuşmuş böyle bıçakla cinayet işleyenlere idam cezası getirmeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.