VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR’DA PAROLA “GALİBİYET”

5 Ekim 2022

...............................

Spor Toto 1. Lig’in 8.haftasında Boluspor deplasmanda konuk olacağı Keçiörengücü maçına odaklanarak antrenmanlarına devam etti. Galibiyet parolası ile maça çıkacak olan Boluspor, puanını 14’e yükseltmek istiyor.

Spor Toto 1. Lig’in 8.haftasında Boluspor, geçtiğimiz hafta evinde kaybettiği 2 puanı deplasmanda kazanmak istiyor. 7.haftada Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, Keçiörengücü maçına odaklandı. Güne antrenmanla başlayan temsilcimiz Boluspor, önceki maçta yaptığı hatalara ve eksikliklerine yönelik çalışmalara ağırlık verdi.

Cumartesi günü saat 13.00’da Keçiören Aktepe Stadyumu’nda Keçiörengücü’ne konuk olacak. Galibiyet parolası ile maça çıkacak olan Boluspor, puanını 14’e yükseltmek istiyor.

 

 

3 yorum yapılmış
  • yuksel14
    5 Ekim 2022 • 08:00
    Ne keçiören çakar geçer..
  • KrmzBeyaz
    5 Ekim 2022 • 09:07
    Son maçta kalene gelemeyen Tuzlaspor'u kendi sahanda yeneme sonra Altınordu'ya İzmir'de 4 çekmiş lider takımı deplasmanda yenme hesapları yap Sait hocam. İnşallah dediğin gibi olur. Ama takımda gol sıkıntısı var yani forvet etkisiz, kanatlarımız iyi işlemiyor, orta saha vasatın üstüne çıkamıyor. Problem bir değil birden fazla. Allah yardımcın olsun.
  • ppolat
    5 Ekim 2022 • 10:18
    Parola iyi de bari fark yemeyin.Futbolu hic bilmiyor bu hoca.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.