VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

GENÇLER TANJU ABİLERİNDEN YARDIM İSTEDİ

4 Ekim 2022

...........................

HABER/ENES ÖZKAN

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’ne yeni başlayan öğrenciler, Bolu Belediyesi otobüs kartı almak için çile kuyruğuna katıldı. İşlerin yavaş yürümesine tepki gösteren öğrenciler uzun kuyruklar oluşturdu. Bolu DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin de duruma sessiz kalmayarak, “Bolumuza yeni gelmiş öğrenci arkadaşlarımızın bu çilesine çözüm bulunmalı. Öğrenci kartı alabilmek bu kadar zor olmamalı” dedi.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) 2022-2023 eğitim öğretim yılı dün itibariyle başladı. Okula yeni başlayan öğrenciler, ulaşımı sağlamak amacıyla Bolu Belediyesi’nin Aktaş Mahallesi’nde bulunan BoluKart ofisinde soluğu aldı. Kart almak için uzun kuyruklar oluşturan gençler, işlerin yavaş yürümesinden dolayı duruma tepki gösterirdi. Dün BAİBÜ kampüsünde öğrencilerle bir araya gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “aileleriniz rahat olsun onların artık Tanju abileri var” demişti. Tanju abilerinden yardım isteyen öğrenciler, konuya Başkan Özcan’ın müdahil olmasını talep etti.

ÖĞRENCİ KARTI ALABİLMEK BU KADAR ZOR OLMAMALI

Öte yandan Bolu DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin de duruma sessiz kalmadı. Konuyu hemen Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir’le görüştüğünü belirten Başkan Nadir Gürkan Yetkin “Bolumuza yeni gelmiş öğrenci arkadaşlarımızın bu çilesine çözüm bulunmalı. Başkan Yardımcımız Sayın Rasim Özdemir ile görüştüm. Bir çözüm bulunacak inşallah. Öğrenci kartı alabilmek bu kadar zor olmamalı” dedi.

  • GENÇLER TANJU ABİLERİNDEN YARDIM İSTEDİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.