VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ALAADDİN YILMAZ SAHALARA GERİ DÖNDÜ

4 Ekim 2022

.................................

Eski Bolu Belediye Başkanı AK Partili Alaaddin Yılmaz, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun programına katıldı. Yılmaz’ın önümüzdeki genel seçimlerde veya belediye başkanlığı seçimlerde aday olmasına kesin gözüyle bakıldığı öğrenildi.

Bolu’da 3 dönem belediye başkanlığı yapan AK Partili Alaaddin Yılmaz,  Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun  "2023'e doğru şehir buluşmaları’ kapsamında düzenlenen programa katıldı. AK Parti teşkilatlarının katıldığı toplantıya katılan Yılmaz’a hem partililer hem de partinin üst düzey isimleri yakın ilgi gösterdi. Bolu’da AK Parti kanadında aday adaylığı için şu ana kadar ortaya çıkan bir isim bulunmazken Yılmaz’ın milletvekilliği ya da belediye başkanlığı için aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Geçtiğimiz aylarda parti genel merkezine de gittiği öğrenilen Yılmaz’ın Bolu’dan adaylığına yeşil ışık yakıldığı öğrenildi. Yılmaz’ın tekrar aktif siyasetine dönmesi için parti genel merkezinin onay verdiği iddia edildi.

4 yorum yapılmış
  • Mustafa
    4 Ekim 2022 • 14:21
    Boluda Kişisel kazançlarda eksiklik mi kalmış ki AK parti adına Mv.olarak 3 ten (2) ye düştük Belediye başkanlığını kaybettik hesabını sormadan yeni Türkiye de eski başkanlarla eski vekillerle acaba 3te(0)ramı razı olduk çok yazık.
  • Vatanda
    4 Ekim 2022 • 10:46
    Seçimlerde tanjuya çalıştığını bulu halkı unutnadı
  • Adalet
    4 Ekim 2022 • 11:27
    Hayırlı olsun umarım daha önce yaptığı yanlışlıklari düzenli yapar Alaaddin Yılmaz in hakkı hiç bir zaman yenmez adam iyisi doğru ve yanlışiyla Boluyu Bolu yaptı her yuzune guleni dost zannetmez inşaallah
  • 2234
    5 Ekim 2022 • 07:17
    Akpartiye buluşmasında kimle birlikte olursa olsun. Her zaman akparti önde olur. Genelde Abdu Gül ne işe bu zatı muhterem de odur. Son beş sene unutulmadı, unutumazda. Yazık.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.