VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAKAN MUHARREM KASAPOĞLU MÜJDEYİ VERDİ

3 Ekim 2022

.............................

"2023'e doğru şehir buluşmaları' programı kapsamında Bolu'ya gelen Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, Bolu’da ve ilçelerde bir yıl içerisinde gençlik merkezi kalmayacağının müjdesini verdi.

Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "2023'e doğru şehir buluşmaları' programı kapsamında Bolu'ya geldi. Kasapoğlu'na ziyareti kapsamında 13 AK Parti Milletvekili de eşlik etti. Partililerle bir otelde bir araya gelen Kasaoğlu, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakan Kasapoğlu, Bolu’ya da gençlik merkezi müjdesi verdi.

“BU YIL YURT ÜCRETLERİNİ ARTIRMADIK”

Yurtlara yerleştirme oranında 2002 yılından 2022 yılına kadar geçen süreçte büyük bir yol katettiklerini belirten Bakan Kasapoğlu, “Yurt başvurusu yapan 100 kişiden ancak 10’u 15’i yurda yerleşiyordu. 10 kişiden 15 kişiden geldiğimiz nokta, yıl 2022 Ekim itibariyle yüzde 92 oldu. 2002 yılında Bolu’da, sadece bin 596 yurt yatağı varken, bugün tam 12 bin 656 yurt yatağı var. Bu bir eser siyasetinin en somut resmidir.  Yurtlarımızda sağladığımız hizmetler, fiyat politikamız, bu yıl yurt ücretlerini artırmadık. Başkalarının spekülasyonlarla yanlış bilgiyle, algıyla, yapmaya çalıştığının, üreterek doğruyu gerçeği ortaya koyarak milletin derdiyle dertlenen bir anlayışla ortaya koyduğu eserdir, hizmettir ve bu mutluluğa ortak olmaktır. Yurtlarımızda sağladığımız hizmetler, fiyat politikamız, bu yıl yurt ücretlerini artırmadık.  Biz hiçbir zaman durmadık durmayacağız” dedi.

“YURTLARLA İLGİLİ BOLU'YA DAİR İLÇELERİNE DAİR, YENİ PROJELERİMİZİ KONUŞTUK”

Bolu’ya dair yeni yatırımları not aldığını ifade eden Kasapoğlu, “Yurtlarla ilgili yeni, Bolu'ya dair ilçelerine dair, yeni projelerimizi konuştuk. Ve hamdolsun bunda da atacağımız adımları somut ulaştırdık gerek il merkezimizde, kampüsün en merkezi yerinde gerekse ilçelerimizde bu ihtiyaca göre planlamalarımızı da hamdolsun not ettik ve inşallah bununla ilgili de en kısa zamanda harekete geçeceğiz. Gerek burslarımız gerek kredilerimiz, öğrencilerimize sunduğumuz imkanlar, en güçlü şekilde yoluna devam ediyor” diye konuştu.

“1 YIL İÇERİSİNDE GENÇLİK MERKEZİ OLMAYAN İLÇEMİZDE KALMAYACAK”

Bolu’nun tüm ilçelerine gençlik merkezi yapılacağına dikkat çeken Muharrem Kasapoğlu şu ifadelere yer verdi; “Bolu’muzda, şunun müjdesini veriyorum, inşallah 1 yıl içerisinde gençlik merkezi olmayan ilçemizde kalmayacak. Bir yandan yurtlar diğer yandan gençlik merkezleri ve bu noktada Bolu’da gençlik kampımız var ve bu gençlik kampı noktasında da yeni bir modernizasyon çalışmasına Aladağ’da girdik inşallah onu da en kısa sürede tamamlayıp hem Bolu’muzun hem Türkiye’nin tüm illerindeki gençlerin evlatlarının hizmetine sunacağız”

“BOLU'DA 2002’DE 16 SPOR TESİSİ VARKEN ŞİMDİ 50’NİN ÜSTÜNDE SPOR TESİSİ VAR”

“Spor tesisleri, spor tesisleri noktasındaki ortaya koyduğumuz gayret. Dünyanın en modern spor tesisleri Türkiye’de bunu göğsümü gere gere ifade ediyorum. Bolu'da 2002’de 16 spor tesisi varken şimdi 50’nin üstünde spor tesisi var. Yeterli mi? devam edeceğiz. Çünkü biz genç bir nüfusa sahibiz. Biz genç ve dinamik bir nüfusa sahibiz. Onun gereği neyse hiçbir şekilde geri durmadık. Hiçbir şekilde fedakarlıktan kaçınmadık. Bundan sonra da spor alanında da yolumuza devam edeceğiz.”

“BİRİLERİ GENÇLERİ HARFLERLE KATEGORİZE ETMEYE ÇALIŞACAK”

Gençlerin her daim yanında olacaklarının altını çizen Kasapoğlu, “Hiç kimse gençliği, gençleri istismar etmeye kalkmasın. Buna kalkışırlarsa her zaman bizi bulacaklardır. Ve gençlerle aramıza bugüne kadar giremedikleri gibi hiçbir şekilde de gençlerle aramıza giremeyecekler. Bunun altını çizerek ifade etmek istiyorum. Birileri gençleri harflerle kategorize etmeye çalışacaklar. Yalanlarla manipüle etmeye çalışacaklar. Onları karamsarlığa sürüklemeye çalışacaklar. Ama biz her zaman gençlerimizin yanında onlarla birlikte onların umudunu büyütmeye, onların sevincini arttırmaya onlar üretsin. Onlar araştırsın, onlar merak etsin. Onlar bağımsız bir şekilde düşünsün. Kendini en iyi şekilde donatsın yetiştirsin diye her türlü imkanı seferber etmeye, hiçbir şekilde hiçbir surette geri durmadan yürümeye, onlarla beraber olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuşt.

2 yorum yapılmış
  • Ali
    3 Ekim 2022 • 14:28
    Bunların müjdeleri hiç bitmiyor, 50 yaş üzeri olanlar mjdeye inanırda gençleri inandıramazsınız, siz ancak kendi yandaşlarınıza müjde verirsiniz.
  • selahattingul
    5 Ekim 2022 • 06:57
    stadyumisi ne oldu bakanim bunlar secim sozuydu boluyu kandirmayin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.