VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT HOCA’DAN MAÇ YORUMU

2 Ekim 2022

....................................

Spor Toto 1.ligin 7.haftasında sahasında Tuzlaspor ile 0-0 berabere kalan temsilcimiz Boluspor’un teknik direktörü Sait Karafırtınalar maç sonu yaptığı açıklamada, “33 tane orta yapmışız, hiçbirini sonlandıramamışız. Oyunumuzun üzerine koymamız ve gol sayımızı arttırmamız gerekiyor” dedi.

Spor Toto 1’inci lig takımlarından Boluspor, kendi sahasında karşılaştığı Tuzlaspor ile 0-0 berabere kaldı. Kırmızı beyazlı takım golsüz biten maçın ardından puanını 11’e yükseltti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Boluspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar şu ifadelere yer verdi;  “Öncelikle iki puan kaybettiğimiz için üzgünüz. Rakibe çok pozisyon vermedik hatta hiç pozisyon vermedik. Baştan sona üstün oynadığımız bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Bunun içinde hep hücuma dayalı değişiklikler yaptık. Neticesinde pozisyonlar da bulduk ama değerlendiremedik. Özellikle duran topları daha iyi kullanabilirdik. 33 tane orta yapmışız, hiçbirini sonlandıramamışız. Bizim için çokta iyi bir durum değil ama şöyle de bir şey var; üç haftadır maç oynamıyoruz. Onun biraz aslında faydasını göreceğimize eksiğini gördük. Tempomuz biraz düşmüş. Neticesinde %60 topla oynama bizdeydi.”

SKORU ALAMADIK

Gol sayısını arttırmalarının gerektiğini belirten Karafırtınalar, “Maçın başından sonuna kadar üstündük. Bunları söylüyoruz ama neticesinde skoru alamadık. Kaybedebilirdik de çünkü rakibimizde ön tarafta çok tehlikeli oyuncular var. Geniş alanları iyi kullanabilen oyuncular var. Onun için geride çok fazla açık vermemek adına oyunu geride kabullendik. İşin neticesi günün sonunda bir puan var. Oyunumuzun üzerine koymamız ve gol sayımızı arttırmamız gerekiyor” dedi.

1 yorum yapılmış
  • YorumFark
    3 Ekim 2022 • 15:49
    Bir tanesi de ceza sahasına düşmedi nedense!!! Forvet, kanat oyuncuları çok yetersiz, bir de bunlara formsuz 2 Gökhan eklenince tatsız tuzsuz bir maçtı.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.