VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

VALİ ERKAN KILIÇ’TAN ÇOK İNCE HAREKET

29 Eylül 2022

................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu Valisi Erkan Kılıç, İzzet Baysal Vakfı'nın Başkanı hayırsever iş adamı Ahmet Baysal'ı ve eşi Solmaz Baysal'ı ziyaret etti. Ahmet Baysal, Vali Kılıç’ın kendisine geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade ederek kentin turizmine katkı sağlayacak Köroğlu Dağları Turizm Gelişim Alanı Master Planı hakkında konuştuklarını söyledi.

Bolu Valisi Erkan Kılıç, kente eğitim ve sağlık alanında çok sayıda tesis kazandıran İzzet Baysal Vakfı’nın Başkanı hayırsever Ahmet Baysal’ı İstanbul’da kaldığı Darüşşafaka Rezidansta ziyaret etti. Vali Kılıç, anjiyo olan Ahmet Baysal’a geçmiş olsun dileklerini iletti. Özgürbolu’nun telefonla ulaştığı Baysal, kendisini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduğu Vali Kılıç’ın anjiyo olmasından dolayı geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu söyledi. Baysal, Vali Kılıç ile Bolu’nun turizmine büyük katkı sağlayacak Karacasu ile Kartalkaya arasındaki bölgeyi kapsayan Köroğlu Dağları Turizm Gelişim Alanı Master Planı çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Baysal, projede yapılması planlanan tesislerle ilgili önümüzdeki süreçte Vali Kılıç’ın Bolu platformu ile de gelişmeler konusunda görüşeceğini söylediğini aktardı.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.