VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TİCARET ODASI YÖNETİMİNDEN CAVİT DEMİR’E ZİYARET

27 Eylül 2022

..................................

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Halit Ergül Özel Çağsu Hastaneleri ve Özel Fatma Hatun Hastanesi yönetim kurulu başkanı Cavit Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş ve Ticaret Odası Meclis Başkanı Halit Ergül Bolu’ya katma değer katan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı değerli iş insanlarını zaman zaman ziyaret ettiklerini bununla birlikte sektörde ve piyasalarda yaşanan gelişmelerin etkilerini ilk ağızdan öğrendiklerini söyledi.

Cavit demirin sağlığına kavuşmasının kendisini çok sevindirdiğini söyleyen Ateş, “Cavit demir Bolu’da sağlık sektörünün gelişmesindeki öncü isimdir. Bolu sonrasında Düzce’de hizmete sunulan Çağsu Hastaneleri ilimize ve bölgemize büyük hizmet sunmaktadır. Bolu Batı Karadeniz bölgesinde sağlık üssü olma yolunda önemli adımları olan bir şehirdir bunda Cavit Demir ve sağlık kuruluşlarının katkısı çok büyüktür” dedi.

Kendisine nezaket ziyaretinde bulunan Ticaret ve Sanayi odası başkanı Türker Ateş, Ticaret odası meclis başkanı Halit Ergül’e teşekkür eden Cavit Demir Bolu’ya hizmet etmek ve istihdam yaratmak için daha çok çalıştıklarını bu konuda kendilerine destek Olan oda yönetimine teşekkür ettiğini belirtti.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.