VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN’DAN KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK

23 Eylül 2022

......................................

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “Siz gerçekten benimle birlikte misiniz?” çağrısı üzerine ihraç sürecinde olan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım” dedi.

Kesin ihraç talebiyle parti disiplinine sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkındaki karar bilindiği üzere 26 Eylül’e ertelenmişti. İhracı için karara sayılı günler kala Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tam destek verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gerçekleşen CHP TBMM Grubu tarafından düzenlenen 27. Dönem 5. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda partililere seslendi. Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında "Şunu da artık bilmek zorundayım, siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor, bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini de görüyorum" ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Bu açıklamanın ardından sosyal medyadan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na destek mesajları yağarken bir destekte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan geldi. Başkan Özcan, “Adil yarınlar, huzurlu bir gelecek için her zaman yanınızdayım” dedi.

2 yorum yapılmış
  • Haa
    23 Eylül 2022 • 08:11
    Hiç gülesim yoktu bildiğin Tanju
  • Yldz
    23 Eylül 2022 • 12:42
    Başkan karar ver Cumhurbaşkanı adayı mısın değil misin.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.