VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

AHMET KURT: İKTİDARA GELİNCE ESNAFIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

21 Eylül 2022

...................................

Bolu’da CHP’den aday adaylığı için yola çıkan Ahmet Kurt, Bakkallar  Şekerciler ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Ayen’i ziyaret ederek esnafların yaşadığı sorunları dinledi. Kurt, iktidara geldiklerinde esnafların sorunlarını gidererek destek olacaklarını vurguladı.

Önümüzdeki yıl Haziran ayında yapılması planlanan genel seçimlerde Bolu’dan milletvekili aday adaylığı için ilk yola çıkan isim olan Ahmet Kurt, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor. Kurt, Bakkallar Şekerciler ve Bayiler Odası Başkanı Selahattin Ayen’i ziyaret etti. Ahmet Kurt, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kendisini ziyaret eden Ayen’e çiçek hediye etti.

CHP’den aday adaylığı için yola çıkan ve kendisine esnaf olan Kurt, Ayen’den esnafların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Küçük esnafın artan maliyetler ve ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor bir dönemden geçtiğinin altını çizen Kurt, “Küçük esnafların yaşadığı sıkıntılar her geçen gün iktidarın yarattığı ekonomik koşullar nedeniyle artmaya devam ediyor. Artan maliyetler nedeniyle esnaflarımız ayakta durmak için mücadele ediyor. Bizler esnaflarımızın yaşadığı tüm sorunların ve sıkıntılarının farkındayız. İktidara geldiğimiz zaman esnaflarımızın tüm sorunlarını çözeceğiz. Her gün gelen zamların altında ezilen esnaflarımız bizim iktidarımızda rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

Selahattin Ayen ise Ahmet Kurt’a çıktığı siyaset yolculuğunda başarılar dileyerek, “Bizler bu ülke için, bu bayrak için, bu devlet için dürüst şekilde çalışacak tüm isimlere destek vermeye hazırız.” dedi.

  • AHMET KURT: İKTİDARA GELİNCE ESNAFIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ
3 yorum yapılmış
  • Adalet
    21 Eylül 2022 • 11:17
    Allah ve Adalet deyip Adaletsizlik yapan zalimlerden vatani milleti korusun Allah bunlara fırsat vermesin
  • Fevzi
    22 Eylül 2022 • 14:53
    Bu yorum yapan vatandaş CHP yle AKP yi karıştırmış Allah Kuran din diye tüy bitmemiş çocukların haklarını çalıp kendi çocuklarına yedirdiler AKP dır
  • FatihKandemir
    24 Eylül 2022 • 03:04
    Ülkemizin geldiği noktada halkimizin adalet, güven ve gelecek ile ilgili ciddi kaygılarının olduğu ortadadır. Sayın Ahmet Kürt'a çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarılar diliyorum.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.