VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN HAKKINDAKİ KARAR ÖNCESİ YURT DIŞINA ÇIKTI

20 Eylül 2022

.......................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, en yakınındaki isimlerden olan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir ile birlikte İsveç’e gitti. Başkan Özcan’ın yokluğunda yerine Belediye Meclis üyesi Ekrem Serin vekalet edecek.

Kesin ihraç istemiyle CHP Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 24 Eylül’de hakkında açıklanacak karara sayılı günler kala yurt dışına çıktı. Başkan Özcan’a yurt dışındaki programında en yakınındaki isimlerden olan Belediye Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir eşlik edecek. Başkan Özcan ve Özdemir’in 4 gün boyunca İsveç’te olacakları öğrenildi.
Başkan Özcan’ın yurt dışına gitmesinin ardından yerine Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ekrem Serin’i bıraktı. Başkan Özcan’ın yokluğunda yerine 4 gün boyunca Serin vekalet edecek.

2 yorum yapılmış
  • Haydar
    20 Eylül 2022 • 12:52
    Sayın Başkan şu anda Paşaköy mahallesinde doğru rotam çocuk kulübünün önünde çocuğumun dersten çıkmasını bekliyorum Ve Akşam saat 19.30…. Bu caddede en az 20 köpek 3 erli 5 erli sahipsiz geziyor… Hatta gezmiyor sağa sola çılgınca koşuşturuyorlar . tüm veliler endişeli arabadan çıkamıyoruz Allah aşkına Bu nasıl belediyeciliktir. Gelin bu saatlerde bir gezin burada da görün illa birine saldırmaları mı gerekiyor. Sizin işiniz ne yaaa. Bu sorunu çözmek
  • Adalet
    22 Eylül 2022 • 15:29
    İsveç teki enerji fiyatlarını kontrole gitmişlerdir rasimle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.