VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU'DA SOSYAL KONUT KAPIŞMASI

19 Eylül 2022

...............................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyurulan Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi için “Hayal tüccarı bunlar” ifadelerini kullanması üzerine Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak duyurduğu projeye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Hayal tüccarı bunlar” diyerek dün sosyal medya hesabı üzerinden tepki göstermişti. Bolu AK Parti İl Başkanı Suat Güner, sosyal medya hesabından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın 2020 yılında Bolu’da yaşayan dar ailelere “konut müjdesi” projesini hatırlatarak “Kim hayal tüccarı” dedi.

TOKİ EVLERİMİZİN ÇÖPLERİNİ GÜZELCE BİR ALIVER!

Başkan Suat Güner, Tanju Özcan’ın “404 adet konut yapacağım” sözünü hatırlatarak, “Araziler, paralar nerde önce onu bir açıkla sonra da yaptığımız TOKİ evlerimizin çöplerini güzelce bir alıver!” ifadelerini kullandı.

KİM HAYAL TÜCCARI

Öte yandan Başkan Güner, “Türkiye’de 1 Milyon dan fazla konutu ihtiyaca göre planlayıp yapan bir hükumet Merkez Salıbeyler mahallemizde yer teslimi yapılan 255 değil 375 adet konutu yapar ve hak sahiplerine teslim eder sayın Tanju Özcan. Kim hayal tüccarı” dedi.

 

5 yorum yapılmış
  • Palize
    20 Eylül 2022 • 01:38
    Tanju Başkan Yanında Ne Kadar CHP li Varsa Git Bankalara Soruştur Boluda Tarafı Olan Parti Mensuplarının Hemen Hemen Hepsi Oğlunun Kızının bile Haberi Yokken Bankalara Başvurdu. Aklının Bir Köşesinden Bulunsun. Ne Kadar Kötülerseniz Kötüleyin En gel Olmaya çalışın. Hükümet İcraat Yapıyor. Çamur Atmayı Bırakında Evi Olmayan Vatandaşlara Yardımcı Olun.
  • Bolu14
    20 Eylül 2022 • 01:45
    2 yıldır tokinin ihale tarihinin yayınlanmasını bekliyoruz tam yayınlandı dedik önce ağustos sonra Eylül e alındı sonra da tokinin ihale sitesinden kaldırıldı hala beklemekteyiz ama şimdi sosyal konut projesi çıktı proje iptal mi edildi neden ihalesi dahi yayında yok,sosyal konut kadar Bolu Merkez toki 300 konut mağduriyetimizinde haberi yapılsın ve bu konu ile ilgili ozgur bolu olarak haberlerin devamını rica ederiz..
  • halk-14
    20 Eylül 2022 • 04:17
    Bolu Merkez 300/ 100 Bin Konut Projesi kapsamında; 19.12.2019 tarihli kura sonuçlarına göre ismi çıkanlara süreçle ilgili hiçbir bilgi verilmemiştir. 4 yıl öncesine göre düşünülürse TOKİ çıktığı için başka bir yatırım yapmadık ve şuan ev fiyatları afaki yüksek. Çok büyük mağduruz.375 konut yapılmayacaksa lütfen bilgilendirme yapın artık.
  • Esma
    20 Eylül 2022 • 13:05
    Tanju bey önce belediye olarak sokak köpeklerine çözüm bulun sanırım artık vekil değil bolu belediye başkanısınız ve bu görevde belediyenindir değil mi? şu anda Paşaköy mahallesinde fen lisesine giden caddenin oradayım en az 20-30 köpek var 3-5 toplu geziniyorlar ve tuhaf şekilde koşturuyorlar illa bizi ısırması mı lazım işinizi ehli ile hakkı ile yapın sonra başkalarının işlerini eleştirin Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz
  • Kamil
    20 Eylül 2022 • 23:47
    Sokak köpekleri ile ilgili yoruma katılıyorum gerçekten de artık sabah yürüyüş yapmak bir yana bir arka sokaktaki bakkala ekmek almaya giderken bile araba ile gidiyoruz. Çocuklar oynamaya çıkamıyor. Belediye hiç bir çözüm bulmuyor bizim küçük ön sokakta 2 köpek vardı sanki arkadaş edinmişler gibi sayısı 4-5 tane olmuş. Geçen gün Paşaköy e gezmeye gitmiştik dönüşte arabaya kadar yürüyemedik. Köpekler Gruplar halinde geziyordu NEREDESİN BAŞKAN ÇÖZÜM BUL
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.