GENÇLER BU KONSERLE COŞTU

..............................................

GENÇLER BU KONSERLE COŞTU
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolu’nun Gerede ilçesinde düzenlenen Hayvan ve Emtia Panayırı nedeniyle düzenlenen konserde sahne alan Tefo&Seko ve Kolpa Grubu seslendirdikleri parçalarla stadyumu dolduran gençleri coşturdu.

Bolu’nun Gerede ilçesinde Cuma günü açılan bölgenin en büyük Hayvan ve Emtia Panayırı etkinlikleri kapsamınrda ünlü sanatçıların yer aldığı konserler düzenlendi. Gerede stadyumunda düzenlenen konserde Tefo&Seko ve Kolpa Grubu sahne aldı. Stadyumu dolduran binlerce kişi ünlü isimlerin seslendirdiği parçalarla doyasıya eğlendiler. Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, konser alanındaki gençleri selamlarken Tefo&Seko ve Kolpa Grubu’na hediyeler verdi.

Haber Fotoğrafları
GENÇLER BU KONSERLE COŞTU
GENÇLER BU KONSERLE COŞTU
GENÇLER BU KONSERLE COŞTU
GENÇLER BU KONSERLE COŞTU
GENÇLER BU KONSERLE COŞTU
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.