VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZKALEM’DEN TEPKİ: BOLU’YA YAKIŞMADI

18 Eylül 2022

.............................................

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Cihan Özkalem, Bolu Belediyesi zabıta ekiplerinin İzzet Baysal Caddesinde yaşlı kadının ürün satmasının yasak olduğu ve alt caddede bulunan alanda satmasını istemelerinin ardından yaşananlara tepki göstererek, “Dağdan topladığı ürünleri satmak isteyen ve sabahtan akşama kadar caddede bekleyen annemize gösterilen muamele vicdanları yaralamıştır.” dedi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri İzzet Baysal Caddesinde ürünlerini satmak isteyen Hatice E.’ye Cumhuriyet Caddesindeki belirlenen noktalardaki alanda satış yapması konusunda uyardı. Yaşlı kadın, zabıta ekiplerinin kendisini defalarca uyarmasına rağmen o bölgede satış yapmakta ısrar etmek istemesinin ardından gerginlik yaşandı. Zabıta ve polis ekipleri de olayla ilgili tutanak tutarak olay yerinden ayrıldı.

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Cihan Özkalem, zabıta ekipleri ile yaşlı kadın arasında yaşananlara tepki göstererek, “Bolu Belediyesine bağlı zabıta ekiplerince evine üç kuruş götürmek için alın teri döken, dağdan topladığı ürünleri satmak isteyen ve sabahtan akşama kadar caddede bekleyen annemize gösterilen muamele vicdanları yaralamıştır. Bolu’ya huzur getireceğini belirterek seçmenden oy isteyen ve bunun karşılığında Bolu halkının teveccühünü kazanarak göreve seçilen Sayın Tanju Özcan’ın bu muameleyi annemize uygulayan zabıta arkadaşlardan nasıl bir hesap soracağını merakla bekliyoruz. Elbette herkes görevini yapacak ama bu şekilde değil. Sayın Tanju Özcan’a tavsiyemiz, altılı masa ve gizli ortaklarının son yapacağı toplantıda adının zikredilip edilmeyeceğini merak edeceğine, Bolu Belediyesine bağlı zabıta ekiplerinin gözyaşı dökmesine neden oldukları annemizi bulması ve helallik almasıdır.” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • Adalet
    18 Eylül 2022 • 10:25
    Yazik zabıtalarin gözü yüksekte başkanının gozune girmek için her yolu deniyorlar zabıta bin işi asıl kimlik sorgulama zabıta gıcık gittiği kişiye kanun ve yönetmeligi çıkarıp basıyor cezayı il dışından gelen satış yapana hiç kimse bir şey demiyor
  • AliVeli
    18 Eylül 2022 • 11:52
    Teyze kusura bakmasın da zaten sana satma diyen yok, git aşağı caddede sat teyze. Ne ısrar edip duruyorsun.
  • yuksel14
    20 Eylül 2022 • 03:02
    Yazık böyle kabalığa gerek yoktu..bu hareket başkanı lekelemek demek..sert davranan KApa olan zapıtaya ceza vermeli..herkes CHP'li bolu belediyesinden ne bekliyorsun ki.diye dedikodu ediyor .bu tanjuya bir eksi demek..belkide zapıtada lekelemek istiyor ..
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.