VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU İYİ PARTİ İL BAŞKANI AHMET ÖRNEKBAŞ “TEŞEKKÜRLER BOLU”

16 Eylül 2022

...............................

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bolu ziyaretinde partililerin ve vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiye İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş teşekkür etti.

İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı açılış programıyla ilgili yayımladığı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi: Bolu’da Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in katılımıyla gerçekleştirilen açılış programına Bolu halkı olarak göstermiş olduğunuz teveccühe çok teşekkür ediyoruz. Genel Başkanımızı karşılama programı için oluşturduğumuz araç konvoyuna partili arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiyle birlikte konvoya katılan araç sayısı binli rakamları geçmiştir. Bolu Belediyesi İtfaiye Yeni Hizmet Binası açılı töreninde meydanı dolduran, Genel Başkanımızı coşkuyla karşılayan siz değerli vatandaşlarımız İYİ Parti’yi göreve çağırdıklarını açıkça göstermişlerdir. Bu coşkuyu ve heyecanı bizimle paylaşan tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

İYİ’LER IKTIDARA GELECEK

Ekonominin dümenine geçirdikleri iş bilmezlerin yarattığı ekonomik tıkanmanın ve saraydan başlayan savurganlığın nasıl önüne geçileceğine ilişkin çözüm önerilerimizin yer aldığı ve ekonomik kalkınma yöntemleri hakkında hazırladığımız “Ekonomide Kurtuluş Planımızın” ilk aşaması olan “Acil İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı” ile “İstikrarlı Üreten Türkiye” toplantımıza katılan sivil toplum kuruluşlarına ve iş dünyasına çok teşekkür ediyoruz. İYİ Parti’yi dünden bugüne getirdiğiniz siyasi nokta için ve gösterdiğiniz teveccüh için her bir vatandaşımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Az kaldı İYİ’ler iktidara gelecek.

3 yorum yapılmış
  • kahvalt
    17 Eylül 2022 • 08:17
    kahvaltı ne oldu?
  • Bolulu
    18 Eylül 2022 • 08:30
    Bravo Ahmet Başkan. Açılış töreninde, Protokol ile halk arasında set çekilmesiydi iyi olurdu. Rahmetli Demirelin halkla kucaklaşmasıyla ilgili İyi örnekleri almada fayda var.
  • Haydar
    20 Eylül 2022 • 13:01
    ORTAĞINIZ PARTİNİN BELEDİYE BAŞKANINA SÖYLEYİN ŞEHİR MERKEZİNDE GEZEN SAHİPSİZ KÖPEKLERE ÇÖZÜM BULSUN PAŞAKÖY MAH/ DOĞRU ROTAM ÇOCUK KULÜBÜ ÖNÜNDE ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ VE KORKUYORUZ ARTIK TEK TEK DEĞİL MAALESEF 3 erli 5 erli GEZEN KÖPEK SÜRÜLERİ VAR İLLA BİRİMİZİ ISIRMALARIMI LAZIM.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.