VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN YUNAN BASININDA

13 Eylül 2022

....................................

Yunanistan’ın Pro Thema, Keep Talking Greece isimli Basın yayın organları Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın açıklamalarına gazete manşetlerinde yer verdi. Yunan gazeteleri Başkan Özcan’ın “Çılgın Türk” başlığıyla yayımladı.

Keep Talking Greece isimli haber sitesi ise Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Yunanistan’a yönelik açıklamalarını, “Türk belediye başkanı: "Kamikaze olurum, kendimi Yunan askerleri arasında patlatırım" başlığıyla okuyucularına duyurdu. Haberde ‘Bir Türk belediye başkanı intihar bombacısı olacağını ve Yunan askerleri arasında kendini havaya uçuracağını açıkladı. Kamikaze özentisi Tansu Özcan, Türkiye'nin kuzeybatısındaki Bolu belediye başkanıdır ve Kemalist muhalefet partisi CHP'den seçilmiştir.” İfadelerine yer verildi. Haberde ayrıca Özcan’ın sosyal medya hesabından Yunanistan’a yönelik sözlerinin yer aldığı paylaşıma da yer verildi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın “Canlı bomba olup Yunan askerlerinin arasında patlamaya hazırım” ifadelerine karşılık, Yunanistan’ın  Pro Thema adlı gazetesi ise “Çılgın Türk Belediye Başkanı” başlıklı haber ile yayımladı. İşte Pro Thema’nın haberi;

Çılgın Türk belediye başkanı: Kamikaze olup kendimi Yunan askerleriyle havaya uçuracağım

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, ancak soğukkanlı olarak nitelendirilebilecek bir pozisyonda, sadece Yunanistan ile bir savaşı savunmakla kalmayıp, kamikaze olmaya ve Yunan askerleri arasında havaya uçurmaya hazır olduğunu ilan etti.

Daha önce, Yunanlıları Türk adalarını işgal etmekle suçlamıştı. Hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı "bir gece ansızın gelebiliriz" tehdidiyle ertelememeye, vakit kaybetmemeye çağırdı.

  • ÖZCAN YUNAN BASININDA
  • ÖZCAN YUNAN BASININDA
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.