VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANI

12 Eylül 2022

.............................................

Bolu’da yaz tatilinin bitmesinin ardından okullarına dönen öğrenciler ders başı yaptı. 100. Yıl İlkokulunda protokol üyelerinin katıldığı eğitim öğretim dönemi açılış töreni renkli görüntülere sahne oldu. Bolu Valisi Erkan Kılıç, “Bu yıl 242 okul ve kurumumuzda 55 bin 750 öğrencimiz ile 4 bin 256 öğretmenimize başarılar diliyorum” dedi.

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Açılış töreni 100. Yıl İlkokulu’nda düzenlendi. Törene Bolu Valisi Erkan Kılıç, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Milli Eğitim Müdürü Cemil Sarıcı, kurum amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Törende 2-A sınıfı öğrencilerinin folklor gösterisi ilgiyle izlendi. Törende öğrencilerde şiirlerini okuyarak koro halinde şarkılarını seslendirdiler.

Törende konuşan Vali Kılıç, öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek, “İlimiz genelinde bu yıl 242 okul ve kurumumuzda 55 bin750 öğrencimiz ve 4 bin 256 öğretmenimizle başlayacağımız yeni eğitim ve öğretim yılının sevincini ve heyecanını eğitimin tüm paydaşları gibi bizler de can-ı gönülden hissediyor ve paylaşıyoruz. Eğitim; küçük yaşlardan itibaren ailede temelleri atılan, okul ortamında öğrenilen her yeni bilgiyle, kazanılan tecrübe ve birikimle ilmek ilmek işlenerek hayat boyu devam eden dinamik bir süreçtir. Gelişmelere son derece açık, durağan ve sınırı olmayan eğitimde başarıya ulaşmanın en doğru yolu çok çalışmaktan ve araştırmaktan geçmektedir.” dedi.

Öğretmenlere de seslenen Vali Kılıç, şunları söyledi:

“Değerli öğretmenlerimiz,  en başta iyi insan yetiştirmek olan özünde sevgi, sabır ve fedakârlık isteyen bu ulvî mesleği icra ederken sizlere çok büyük sorumluluklar düşmektedir. Çünkü yetiştirdiğiniz her fidan koca bir ormanın içinde çınar olup kökleriyle topluma yön verecektir. Bir nesli inşa etmek aslında geleceği de inşa etmektir. Sizlerden beklentimiz; her bir evladımızı geleceğe hazırlarken milli ve manevi değerlerine bağlı, yeniliklere açık, bilimi takip eden, çok yönlü düşünebilen ve üretken bireyler olmaları için donanım ve bilgi hazinenizle onlara rehberlik etmenizdir.”

  • BOLU’DA ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANI
  • BOLU’DA ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANI
  • BOLU’DA ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANI
  • BOLU’DA ÖĞRENCİLERİN OKUL HEYECANI
1 yorum yapılmış
  • Abidin
    12 Eylül 2022 • 15:26
    Ne heyecan ne heyecan daha doğru dürüst okulları yok kimi orda kimi burda üst üste sınıflar, liseler ile İlk okullar bir arada eğitim yapıyor. Vali bey ile milli eğitim müdürü gayet başarılılar ki yüzleri gülüyor eserleriyle
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.