VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAĞLIK ÇALIŞANLARI PİKNİKTE STRES ATTI

11 Eylül 2022

.............................................

HABER / MUTLU YUCA

Bolu’da Gölcük Tabiat Parkında Öz Sağlık İş Sendikası tarafından düzenlenen piknik şenliğine katılan sağlık çalışanları neşeli oyunlar ve müziklerle stres atarak gönüllerince eğlendiler.

Gölcük Tabiat Parkında Öz Sağlık İş Sendikası tarafından piknik şenliği düzenlendi. Kentte bulunan sağlık kuruluşlarında görev yapan sağlık çalışanları ile sendikanın yetkili olduğu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personeli piknikte bir araya geldi. Piknik şenliğine sağlık çalışanlarının yanı sıra AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Sağlık Müdürü Muhammet Emin Demirkol, Öz Sağlık İş Sendikası Bolu Şube Başkanı Hacer Çınar katıldı. Piknik şenliğine katılan sağlık çalışanları ile çocukları çuval yarışı ve halat çekme gibi neşeli oyunlarla stres attılar. Sendika üyesi olan sağlık çalışanları seslendirilen müzikler eşliğinde doyasıya eğlenerek stres attılar.

Oyunlarda birinci olanlara da sendika tarafından çeşitli hediyeler dağıtıldı. Birinci olanlara ödüllerini Arzu Aydın, Muhammet Emin Demirkol ile Hacer Çınar verdi.

1 yorum yapılmış
  • Krolu
    12 Eylül 2022 • 03:17
    Masada zam alın artık da bir rahat edelim. Piknik lazım değil bize. Aldığımız vergiye gidiyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.