VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖZCAN İLE TEKİN ARASINDA SAVAŞ KIZIŞIYOR

10 Eylül 2022

................................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın partiden ihraç edilmesine yönelik başlayan süreçle birlikte yaptığı açıklamalarla dikkat çeken CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in son HDP açıklaması tepki çekti. Özcan’ın partiden ihracını isteyen isimlerin başında gelen Tekin’in açıklamalarıyla birlikte Özcan ile arasında başlayan gerginlik daha da artarak devam ediyor. Özcan, son olarak Tekin’e genel başkan olursan kaç HDP’liye genel başkan yardımcılığını vermeyi düşünüyorsun diye sordu.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, katıldığı televizyon programlarında ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kuruluna sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a tepkisini dile getirdi. Tekin’in son olarak ‘HDP’ye bakanlık verilebilir’ şeklindeki açıklamalarının ardından ikili arasında gerginlik daha da arttı. Tekin’in son olarak katıldığı bir programda Özcan’a yönelik söylediği “O CHP’li bile değil. Ciddiye bile almıyorum” şeklindeki sözleri gerilimi daha tırmandırdı.

Başkan Özcan, son olarak sosyal medya hesabından Tekin’i hedef alarak, “HDP’ye bakanlık diyordun Sayın Gürsel Tekin, peki şayet Genel Başkan olursan kaç HDP’liye Genel Başkan Yardımcılığı, kaç HDP’liye Milletvekilliği, kaç HDP’liye Belediye Başkanlığı vermeyi düşünüyorsun? Bunu da açıklar mısın? Şunu da söyliyeyim; atılmazsam sana benden oy moy yok.” ifadelerini kullandı.

 

2 yorum yapılmış
  • Bolu
    10 Eylül 2022 • 12:07
    Benim kendi düşüncem başkan iyi Parti'ye geçecek gibi içimde Bir his var
  • Bolulu
    10 Eylül 2022 • 14:24
    Yanındayız Tanju başkan.chp de senin gibi milliyetçi kişileri görmek bizi umutlandırıyor.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.