VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DAN PAKİSTAN’A YARDIM ELİ

8 Eylül 2022

................................................

Pakistan’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedeler için Bolu Valiliğinin koordinasyonunda yürütülen yardım kampanyasında toplanan yardımlar dualarla uğurlandı.

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı öncülüğünde ülke genelinde eş zamanlı olarak Pakistan’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen afetzedeler için valilikler aracılığıyla yardım kampanyası başlatıldı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Depolarının bulunduğu alanda toplanan yardımların yüklendiği TIR’ı Ankara’ya uğurlamak üzere düzenlenen programa Bolu Valisi Erkan Kılıç, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, İl Emniyet Müdürü Sadettin Aksoy, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Haluk Saygılı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli, İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Cengiz Çavuş, daire müdürleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, hayırseverler ve AFAD Gönüllüleri katıldı.

Törende konuşan Vali Kılıç, bin 500 gıda kolisi ile 100 koli hijyen malzemesinin Bolu’dan Pakistan’daki afetzedelere gönderileceğini belirterek, “Pakistan tarih boyunca bizim her zaman yanımızda olan dost ve kardeş ülke, Kurtuluş Savaşında kolundaki bilezikleri satıp bizlere gönderdiler. Şimdi yardımsever Türk Halkıda her zaman olduğu gibi bu konuda elinden gelen yardımı gösteriyor. Yardım yapmak isteyen hayırseverlerimizi, hemşehrilerimizi de belirttiğimiz hesaplara nakdi yardım yapmaya davet ediyorum.  Kardeş Pakistan halkına tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, her zaman yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Bolu İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu tarafından yapılan duanın ardından yardım malzemelerini taşıyan TIR Pakistan'a gönderilmek üzere Ankara'ya yola çıktı.

  • BOLU’DAN PAKİSTAN’A YARDIM ELİ
  • BOLU’DAN PAKİSTAN’A YARDIM ELİ
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.