VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SAİT KARAFIRTINALAR “MÜCADELE ETTİĞİN ZAMAN ÇOK FARKLI ŞEYLER OLABİLİYOR”

4 Eylül 2022

...........................

 Spor Toto 1.Lig’in 4.haftasında 2.deplasmanından da 3 puanla dönen Boluspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar maç sonu yaptığı açıklamada, “Bu lig gördük ki mücadele ligi. Mücadele ettiğin ve buna oyunu da eklediğin zaman çok farklı şeyler olabiliyor. Alınan 3 puan çok değerli” dedi.

Boluspor Spor Toto 1.Lig’in 4.haftasında Pendikspor deplasmanından 3 puan çıkarmayı başardı. Michel Landel’in golü ile maçı 1-0 kazanan kırmızı beyazlı ekip, puanını 7’ye çıkardı. Maç sonunda 3 puan değerindeki golün sahibi Michel Landel yaptığı açıklamada, “Benim için takımın performansı bireysel performanslardan daha önemli. Tabii ki performansımdan ve gol attığım için mutluyum ancak en önemlisi burada kazanıp 3 puanı almaktı” diye konuştu.

Landel’in açıklamalarından sonra maçı değerlendiren Boluspor’un Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, “Öncelikle takımı tebrik ediyorum, böyle önemli bir deplasmanda güzel bir oyunla alınan 3 puan çok değerli. Maçtan önce bazı dezavantajlarımız vardı, kaptanımız son antrenmanda sakatlandı. Buraya gelirken mutlaka puan ya da puanlar alabiliriz diye düşünüyorduk ve nitekim oynanan oyun karşısında bunu da aldık. Bu lig gördük ki mücadele ligi. Mücadele ettiğin ve buna oyunu da eklediğin zaman çok farklı şeyler olabiliyor.  Neticesinde alınan 3 puan çok değerli. Camiamıza hayırlı olsun. Buraya gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

2 yorum yapılmış
  • Krolu
    4 Eylül 2022 • 15:22
    Futbol adına sahada hiçbir şey yapamayan bir takım vardı ama şans ve pendikli futbolcular sayesinde bedavadan kazanılmış 3 puan. Alınan puan kandırmasın kimseyi, takım ve oynanan oyun çok kötü.
  • MEHMET
    4 Eylül 2022 • 17:29
    İstatistikler öyle demiyor ama
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.