VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’DA KORKUNÇ OLAY

3 Eylül 2022

...........................................

HABER/BÜLENT VELİOĞLU

Bolu’nun Gölyüzü Mahallesi’nde 30 yaşlarındaki adam trafikte tartıştığı 14 ve 16 yaşlarındaki çocukları korkutmak amacıyla silahıyla havaya ateş saçtı, mahalleyi ayağa kaldırdı. Polis ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

Olay, saat 00.00 sıralarında Bolu’nun Gölyüzü Mahallesi Çayırpınar camii mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre Gölyüzü Mahallesi yakınlarında ticari aracıyla 14 ve 16 yaşlarında ki çocukların yanından süratle geçen sürücü, gençlerin tepkisine neden oldu. Çocukların tepkisini duyan sürücü gençleri kovaladı. Trafikte tartıştıkları ve 30 yaşlarında olduğu iddia edilen adamdan kaçan çocuklar soluğu Çayırpınar camisi önünde aldı. Gençlerin izini kaybeden sürücü, bir süre sonra 14 ve 16 yaşlarındaki çocukları bularak, korkutmak amacıyla havaya 3 veya 4 el silahıyla ateş etti. Olay sonrasında korkan ve ne yapacağını bilemeyen çocuklar polis ekiplerinden yardım istedi. Olay yeri inceleme ve polis ekipleri olay yerinde mermi bulgularına rastladı. Şüpheli olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

ARADAN YARIM SAAT GEÇTİ SONRA SİLAH SESİ DUYDUM

Olayın görgü tanığı, “Aracıyla yanımızda durarak buradan birileri geçti mi? Elinde değnek olan? Diye sordu. Bende görmedim dedim. Adam baya hararetliydi. Aradan yarım saat geçti sonra silah sesi duydum. Ne oluyor diye baktığım mermi kovanı buldum, elime almış bulundum. Mermi gerçek silah mermisiymiş. Yoldan geçerken sürücü aracı çocukların üzerine sürmüş, çocuklar hakaret mi etmiş? Ne yapmış? Hakaret edince de adam kızıyor, yarım saat 45 dakika çocukları burada aradı. Sonra çocukları bularak havaya ateş açtı” diye konuştu.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

2 yorum yapılmış
  • ticari
    4 Eylül 2022 • 00:15
    bence ticari taksi sürücülerine her ay psikoteknik uygulanmalı
  • HseyinYasdk
    4 Eylül 2022 • 13:47
    Çok korkunç olaymış ya iyiki haber yapmışsınız bir daha böyle haber bulamazsınız memleket ekonomisine büyük fayda sağlar tebrik ediyorum
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.