VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

SUAT GÜNER’DEN ÖZCAN’A SERT SÖZLER

3 Eylül 2022

............................................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında söylemleri ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner “Senin ne haddine yani? Bu milletin kendi oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanına böyle bir ithamda bulunuyorsun. Evet, gözü Kaf Dağı’nda” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik söyledikleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Güner açıklamasında “Evet, haddini aşan, vekilimin de kısmen değindiği konu oydu. Aynı televizyon programına katılmış, benim izleme şansım gerçekten olmadı. Hakikaten bütün Bolu’ya sms atmış. Ben akşam televizyon programına katılacağım. Bana da gelmiş mesajı sağ olsun. İzlemedim, izleme şansım olmadı. Hala izleyemedim. Yani küçük parçalar halinde bile aslında izlemem gerekiyordu, onu biliyorum ama bunlar ayrı şeyler. İzlemedim ama ne olduğunu biliyorum. Ne söylediğini biliyorum, çünkü sayın cumhurbaşkanımıza orada ithamda bulunarak, ağır bir ithamda bulunarak demiş ki, Tayyip Erdoğan’ın o saraydan, milletin evi olarak tabir ettiğimiz külliyeden, bugün 30 Ağustos’taki resepsiyonu gerçekten tarihe altın harflerle bir kez daha sayın cumhurbaşkanı adını yazdırdı. Bunu da bu minvalde söylemiş olayım. İlk defa böyle bir şey yapılıyor. Kokteyl resepsiyonlarından nereye geldiğini görüyoruz 30 Ağustos resepsiyonlarının. Kaldı ki, Tayyip Erdoğan’ın külliyeden, bizim milletin evi diye bahsettiğimiz külliyeden, ağlayarak çıktığını görmekmiş beyefendinin hayali. Ya senin ne haddine yani? Bu milletin kendi oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanına böyle bir ithamda bulunuyorsun. Evet, gözü Kaf Dağı’nda” dedi.

“KEŞKE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZI ÖRNEK ALSA”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemleri hatırlatarak Tanju Özcan’a örnek alma tavsiyesinde bulunan Güner “Keşke Sayın Cumhurbaşkanımızı örnek alsa. Sayın cumhurbaşkanımızın da onun sorumlulukları yani İstanbul’da, sayın cumhurbaşkanımız yerel idarecilik, yerel belediyecilik yapmıştır, belediye başkanlığı. Keşke o dönemi örnek alsa diyorum ama nerede? O vizyon zaten yok. Bunu nereden görüyoruz? Bolu’da yaşıyoruz. Ben üç buçuk, dört senedir belediye seçimlerinden sonra başka şehirde yaşamadım. Yine Bolu’da yaşıyorum. Ben burada fiziki olarak vatandaşa söz verdiği, daha doğrusu söz vermekten kastım şu, ben bunları yapacağım diye çıkarsın değil mi? Seçilmiş iradeye aday olan insanlar ben bunları yapacağım diye çıkar. Yani seçim vaatleri ya da projeleridir yani önümüzdeki döneme dair projeleridir. Bu projelerinin karşılığında hangilerini yerine getirdiğini merak ediyorum. Bunları da inşallah sizlerin aracılığıyla, geniş geniş zamanlarda kitlelere ulaştıracağız” şeklinde konuştu.

“BU YAPBOZLAR TÜYÜ BİTMEMİŞ BİR YETİMİN HAKKINI YEDİĞİNİN GÖSTERGESİDİR”

Bolu Belediyesi tarafından bir süredir çalışma gerçekleştirilen Cumhuriyet Caddesi’nde yapılanların fiziki olarak yanlış olduğunu belirten Başkan Güner “Bu şehirde yaşayan insanlar olarak eskiyle yeniyi çok iyi tezahür edebiliyoruz, görüyoruz. Fiziki olarak yapılanları ve aslında yanlış olduğunu. Yeniden yapılıp tekrar yeniden yapılmasını hatta tekrar yapılmaya çalışılırken bile tekrar revizyona gidip tekrar yapıldığını görüyoruz yani. Cumhuriyet Caddesi ile ilgili esnaf arkadaşlarımızın dilekçelerine şahit oldum. 40’a yakın dilekçeyi 100’e yakın da imza gördüm. Oradaki esnaf arkadaşlarımız ve vatandaşlar uygulamanın yanlış olduğunu söylediklerinde muhatap bulamadık karşımızda dediler.  Orada fiziki olarak yanlış olan uygulamaları gördüğüm kadarıyla söylemek istiyorum. Doğal gaz şebeke hattının vanası beton bloklarla kapatılmış, yağmur olukları iniyor aşağıya fakat yağmur olukları kaldırımda kalan kısmı vatandaşlar kendi imkanlarıyla halletmiş. Sedaş’ın yangın olduğunda kapatılması için panoları olur birçok bölgede onun kapağı açılmıyor beton bloklarla kapatılmış. Yapılan işlerin doğru bir teknik elden çıkmadığını, doğru bir teknik proje hazırlanarak sunulmadığını söylemeye çalışıyorum. Renkli taşları kaldırımlara döşeyerek bu işler olmuyor. Ben üzülüyorum yapboz tahtasına döndüğü için. Niye üzülüyorum çünkü Tanju Özcan, Kur’an-ı Kerim’i öperek yemin etmişti tüyü bitmemiş yetimin hakkını yememek için ama bu yapbozlar tüyü bitmemiş bir yetimin hakkını yediğinin göstergesidir” ifadelerini kullandı.

“ÖNCE VATANDAŞTAN ALDIĞIN SORUMLULUĞU DÖRT DÖRTLÜK YERİNE GETİR”

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın CHP Genel Başkanlığı hayali ile ilgilide açıklamalarda bulunan Başkan Güner sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bolu Belediye Başkanı olarak başka başka hayallerde koşuyor olabilirsin ama önce vatandaştan aldığın sorumluluğu dört dörtlük yerine getirirsin, burada da aliyyül ala olursun. Sonra istediğin hayali kur, sıkıntı yok. Tayyip Erdoğan’ı kendine örnek olarak alıyorsan biz bundan onur duyarız, şeref duyarız. Tayyip Erdoğan İstanbul’da su sorununu çözdü. Tuvaletlerde, banyolarda su yoktu su. Tayyip Erdoğan’dan sonra bunlar değişti. İstanbul suya kavuştu. Tayyip Erdoğan’dan sonra İstanbul’un nüfusu on milyon arttı. Tayyip Erdoğan sayesinde İstanbul’a doğal gaz geldi. Doğal gaz yoktu ya İstanbul’da. Tayyip Erdoğan sayesinde İstanbul çöp yığınlarından uzaklaştı. Alacaksan kendine örnek, Tayyip Erdoğan’ı al. Onur duyarız ama burada sen eksiklerini tamamla. Söz verdiklerini yerine getir. Ondan sonra ne yapacaksan yap. İstediğin kadar büyük hayaller kurabilirsin. Övünürüz ama yok.”

KAYNAK/ BOLU HAKİMİYET GAZETESİ-VOLKAN YILMAZ

3 yorum yapılmış
  • SebenliMustafa
    3 Eylül 2022 • 12:12
    Daima senin yanındayız büyük başkan... Tanju Özcan Bolu'nun gururudur.
  • Vatandas
    4 Eylül 2022 • 10:53
    Suat Bey.Tanju başkan uzerınden sıyaset yapman sana bır sey jazandırmaz.Baskana haddını maddını bıl demekle yanlıs yapıyorsun.Baskan da secımle geldı.Sen atanmıs bırısı olarak secımle gelenlerın arasına gırmemelıdır.Meshur olmak ıstıyorsan ıktıdarınızın ekonomı polıtıkalarını elestırebılırsın ve kapının onune konulabılırsın.Bu da sana prım yaptırmıs olur.Sıyasette onun acılır.Ama sen bıat etmek ıcın haddını asacak kapasıtede bulunamazsın
  • VatandasMemo
    6 Eylül 2022 • 07:46
    AKP liler tam kadro yagcilik uzerine kurulmus bir anlayisla siyaset yapmaktadirlar Ekonomi enflasyon zamlar yoksulluklarin hic ayirdinda degiller saçı gorulen mv linizin .edindigi servete bakın zakkum kelimesinin kullanilmasinin yasaklanmasinin nedenini sorusturun laik ve demokratik cumhuriyeti savunmak hic mi akliniza gelmez habir kisisel kavgalarla zaman tukketiriyorsunuz saadete gelin
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.