VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÇALIŞMALARIN YAPILDIĞI O CADDEDE ŞİKAYETLER ARIYOR

2 Eylül 2022

............................................

Bolu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantılarının 1’inci birleşimi Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan Ak Parti Meclis üyesi Nurettin Ulutürk, Cumhuriyet Caddesinde yapılan çalışmaları eleştirdi.

Bolu Belediyesi tarafından Cumhuriyet caddesinde yapılan yol ve kaldırım yenileme çalışmalarının beraberinde birçok sorunu getireceğini dile getiren Ak Partili Ulutürk, bu konudaki cadde esnaflarının ve vatandaşların şikâyet dilekçelerini Başkan Özcan’a iletti.

ULUTÜRK; ‘YOL YAKINKEN YANLIŞTAN DÖNÜN’

Konuyla ilgili Meclis kürsüsünden endişelerini dile getiren Nurettin Ulutürk; “Cumhuriyet Caddesinde yapılan yol ve kaldırım çalışmaları cadde esnafı ve sakinleri açısında ilerde sorun oluşturacaktır. Yolun daraltılması ve kaldırımların gereksiz yere geniş tutulması vatandaşa hizmet değil eziyettir. Ayrıca yapımı devam eden bu projede kaldırım ve yol kot farkları ayarlanmamış. Bu sebeple caddede bulunan dükkanlarda sel ve su taşkınları yaşanacağı aşikardır. Maalesef ki bu sorunları ilerde hep birlikte yaşayacağız” ifadelerine yer verdi. Ulutürk daha sonra cadde esnaflarının ve vatandaşların şikâyet dilekçelerinin bulunduğu dosyayı Başkan Özcan’a teslim etti.

ÖZCAN; ‘HATALI BİR ŞEY OLURSA BEN VİCDANİ OLARAK KENDİMİ AFFETMEM’

Ulutürk’ün konuşmasının ardından açıklama yapan Başkan Tanju Özcan ise; “Cumhuriyet Caddesi çok eski bir cadde ve düzgün bir alt yapıya sahip değil. Bu nedenle orada çalışma yapmak çok zor. Kablolar hemen kaldırımın altından gelişi güzel yerleştirilmiş. İş makinesiyle çalıştığımızdan kablolar kesiliyor. Bu nedenle çalışmalar biraz yavaş ilerliyor. Ama ben de her gün gidip kontrol ediyorum. Kısa zamanda bitireceğiz. Diğer eleştirinize gelince biz bu çalışmayı yapmadan önce cadde esnafına bir kahvaltı verdik. Orada fikirlerini sorduk. Ağırlıklı görüş kaldırımların geniş olması yönündeydi. Bize de uygun geldiğinden projesi bu yönde hazırlandı. Şimdi bazı esnaf arkadaşlarımızın eleştirilerini saygıyla karşılıyorum ama içleri rahat olsun. Orada hatalı bir şey olursa öncelikle ben vicdani olarak kendimi affetmem” cümlelerini kullandı.

KAYNAK/ BOLU HAVADİS GAZETESİ-MEHMET DEMİRCİ

4 yorum yapılmış
  • Ali
    2 Eylül 2022 • 18:30
    Çok doğru konuşmuş bu Adam helal olsun valla
  • Bolulu
    2 Eylül 2022 • 21:02
    Tam tersine çok güzel olmuş bitince herkes beğenecek.haber yanıltıcı bir haber.
  • burakcamc
    3 Eylül 2022 • 13:17
    kaldırımları daraltmayın ki gelisi güzel esnaf yayılsın amaç amaç o tıpkı korsan cd cinin spotcunun yaptığı gini iyi olmus
  • Takestili
    3 Eylül 2022 • 15:00
    Tam tersine kaldırımların genişlemesi çok iyi olmuş , Bolumuz medeniyete doğru ilerliyor , tüm memleketlilerimizi medeniyete davet ediyorum. Ailemizle bebek arabamızla rahatça yürüyebiliyoruz.Teşekkürler Tanju başkan
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.