VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KAZA KAVŞAĞI MECLİSİN GÜNDEMİNDE

2 Eylül 2022

.......................................

Bolu Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının 1'inci birleşiminde söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Belediye Meclis üyesi Necdet Çakır, ismi kaza kavşağına çıkan Siteler Cami önündeki kavşağı gündeme getirerek önlem alınmasını istedi.

Bolu Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantılarının 1'inci birleşimi Belediye Meclis salonunda gerçekleşti. Tanju Özcan Başkanlığında gerçekleşen Meclis toplantısının dilek temenniler bölümünde söz alan MHP’li Meclis üyesi Necdet Çakır vatandaşlardan gelen şikayetleri dile getirdi.

‘OKULLAR AÇILINCA SORUN YAŞAYACAĞIZ’

Yeni yapılan bazı kavşakları eleştiren Çakır; “Bugün vatandaşlarımızdan gelen şikayetler üzerine birkaç konuya değinmek istiyorum. Öncelikle göreve geldiğiniz günden itibaren büyük bir önem verdiğiniz kavşaklara değinmek istiyorum. Bolu’nun ışıksız şehir olma projeniz güzel lakin, trafik ışıklarını kaldıralım derken şehrin trafiğini karanlığa bırakmamak lazım. Biz millet olarak abartmayı severiz ama abartılan kavşaklar olunca beraberinde farklı sorunlarda getiriyor. En son yaptığınız Askerlik Şubesinin karşısındaki kavşakla ilgili çok şikâyet alıyoruz. Haftaya okullarında açılacağını düşündüğümüzde o bölgede büyük bir trafik yoğunluğu oluşacak. Kavşağa iki, araç giremediğinden şuan da dahi trafik sıkışmasına neden oluyor. Aslında Mudurnu yolu kavşağından araçlar dönüp gelebilirdi ve bu kavşağa hiç ihtiyaç olmaya bilirdi. Görünen o ki, okulların açılmasıyla birlikte o bölgede sorun yaşayacağız. Yol yakınken bir çözüm bulunması şehrin faydasına olacaktır” dedi.

ÇAKIR; ‘HER HAFTA ORADA KAZA OLUYOR’

Siteler Camii önünde bulunan kavşağa dikkat çeken Necdet Çakır; “Bir de siteler cami önünde bulunan ve adı kaza kavşağına çıkan bir kavşak var. Orada her hafta irili ufaklı kazalar meydana geliyor. Şuana kadar can kaybı olmaması teselli olarak görünse de, o kavşağa bir an önce bir çözüm bulunması gerekiyor. O kavşağı ya büyütmemiz gerekiyor ya da Migros tarafına giden yola bir çözüm bulmalıyız. Bir de kavşakların içinde bulunan yaya geçitleri geçtiğimiz aylarda silinmişti. Aldığım bilgiye göre kavşakların biraz dışında yeniden çizilecekti ki çok doğru bir uygulama olacaktı. Lakin ne hikmetse 3 ay geçti en ufak bir çalışma yapılmadı” ifadelerine yer verdi.

ÖZCAN; ‘BEN DE O KAVŞAKTA KAZA ATLATTIM’

MHP’li Çakır’ın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Tanju Özcan; “Siteler Cami önündeki kavşak eski geçmiş dönemde yapılan bir kavşak. Haklısınız, orada büyük bir sorun yaşıyoruz. Bende kendi aracımla o kavşakta iki kez kaza atlattım. Özellikle Karaçayır tarafından gelindiğinde yollar birbirini karşılamıyor ve trafik açısından tehlike oluyor. Orası için birkaç çalışma yaptık. Elips şeklinde uzatalım dedik ama olmadı. Şimdi başka bir proje üzerine çalışıyoruz. İnşallah kısa zamanda o kavşağa bir çözüm bulacağız” cümlelerini kullandı.

KAYNAK/BOLU HAVADİS GAZETESİ

 

1 yorum yapılmış
  • Sevim
    4 Eylül 2022 • 15:04
    Kesinlikle o kavşak kaza kavşağı bende o kavşakta kaza yaptım,çarptığım araç sanki Gökten indi.Siteler camimin önündeki kavşak acil düzenlenmeli
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.