VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

KURT: ERKEN SEÇİM OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

2 Eylül 2022

..................................

Bolu’da CHP ‘den aday adaylığı için yola çıkan Ahmet Kurt, DEVA Partisini ziyaret etti. Türkiye’de bir erken seçim beklediğini dile getiren Kurt, “AK Parti’nin bu ekonomik tabloyla Haziran ayına kadar yoluna devam edebileceğini düşünmüyorum” dedi.

Bolu’da CHP’den aday adaylığı için yola çıkacağını ilk kez açıklayan isim olan Ahmet Kurt, DEVA Partisini ziyaret etti. Kurt, kendisini karşılayan DEVA Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin’e çiçek hediye etti. DEVA Partisi yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yetkin, Ahmet Kurt’a siyasette başarılar dileyerek, “Sizi bu medeni cesaretiniz için ve çıktığınız bu yolda başarılar diliyorum. Artık siyaset sahnesinde yeni yüzlere ihtiyaç var. Sizi Bolu halkı uzun yıllardır tanıyor ve biliyor. Sizin hakkınızda şu ana kadar bir tane bile kötü söz duymadım. Aday adaylığınız hayırlı olsun. Ziyaretiniz bizleri de çok mutlu etti” diye konuştu.

SON ZAMLAR VATANDAŞIN BELİNİ BÜKTÜ

Ahmet Kurt’ta DEVA Partisi İl Başkanı Yetkin ve yönetim kurulu üyelerine parti çalışmalarında başarılar diledi. Erken seçim beklediğinin altını çizen Kurt, “Türkiye’de yaşanan bu ekonomik tablo karşısında AK Parti’nin daha fazla yola devam edebileceğini düşünmüyorum. Elektriğe ve doğalgaza son yapılan zamlar vatandaşın beline daha da büktü. Vatandaşımız bu faturaları nasıl ödeyecek. Bu ekonomik sıkıntılarla AK Parti’nin Haziran ayını görebileceğini düşünmüyorum. Bu nedenle ben erken seçim olabileceğe kanaatindeyim” şeklinde konuştu.

1 yorum yapılmış
  • brahim
    2 Eylül 2022 • 14:14
    iyi insan olabilir,ancak çıktığı yolda bindiği tren yanlış.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.