BOLULU EMNİYET MÜDÜRÜ YENİ GÖREV YERİNDE MESAİYE BAŞLADI

........................................

BOLULU EMNİYET MÜDÜRÜ YENİ GÖREV YERİNDE MESAİYE BAŞLADI
Paylaş
A-A+ Paylaş

Bolulu 2.Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Murat Yöndem Balıkesir’in Gönen ilçesinde Emniyet Müdürlüğü görevine getirildi.

Gönen İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal’ın Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanmasının ardından, 2. Sınıf Emniyet Müdürü Bolulu Mehmet Murat Yöndem, Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başladı.

Meslek hayatının büyük bir bölümünü İstanbul’da geçen Mehmet Murat Yöndem, Van Çocuk Şube Müdürlüğünün ardından 2018 Yılında Balıkesir ili Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğüne atandı.

2018-2020 Yılları arasında Dursunbey İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini icra eden Müdür Yöndem; 2020-2022 yıllarında Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğünde görev yaptı.

Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevine başlayan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Murat Yöndem; “Gönen İlçesi güzel bir yer, sıcak ve samimi insanlar ile karşılaştım. Bu güne kadar görev yaptığım yerlerde olduğu gibi Gönen İlçesinde de koordineli bir şekilde başarılı çalışmalar yürütmek istiyorum” dedi.

1968 Bolu doğumlu olan Emniyet Müdürü Mehmet Murat Yöndem, evli ve 3 çocuk babası.

1 yorum yapılmış

  • MustafaDeer (3 yıl önce)
    Hayırlı olsun, başarılar dileriz.
    0
    0
    Yanıtla
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.