VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLU’NUN İLÇELERİNE ASFALT MALZEMESİ MÜJDESİ

1 Eylül 2022

..........................................

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ile AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’nün girişimleri ile Bolu’ya ekonomik değeri 18 milyon lira olan bin 700 ton bitüm (asfalt hammaddesi) kazandırıldı. Kıbrıscık belediyesi ise talepte bulunmaması nedeniyle asfalt hammaddesini alamayacak.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’ndan İl Özel İdaresi, İlçe ve Belde Belediyelerinin kullanımı için hibe olarak alınan bin 700 ton bitüm ile yaklaşık 40 kilometre asfalt serimi yapılabilecek. Bolu İl Özel İdaresi, Gerede, Seben, Taşkesti, Yeniçağa, Karacasu, Dörtdivan, Mengen, Gökçesu, Mudurnu ve Göynük belediyelerine kazandırılan bitüm ile birlikte yakın zamanda ilçe ve beldelerde asfaltlama çalışmaları yapılacak. Hibe desteğinden yararlanacak belediyeler arasında Kıbrıscık Belediyesi’nin olmamasının sebebinin ise Kıbrıscık Belediyesi’nin bitüm talebinde bulunmaması olduğu belirtildi.

Bolu’ya kazandırılan bin 700 ton bitüm ile yaklaşık 40 kilometrelik yolda asfalt serimi yapılacağını ve önümüzdeki günlerde çalışmaların başlayacağını açıklayan AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, “AK Parti olarak daima ‘Halka Hizmet Hakk’a Hizmet’ şuuruyla hareket ediyoruz. AK Parti iktidarımızda ülkemizin her noktasına hizmet ulaştırmak ve milletimizin refah seviyesini yükseltmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Bu bağlamda yoğun girişimlerimiz sonucu; özel idaremiz ile ilçe ve belde belediyelerimizin kullanımı için ilimize asfaltın hammaddesi olan bin 700 ton bitümü kazandırdık. Bu bitüm ile yaklaşık 40 km asfalt serimi gerçekleştiriliyor. Özel İdaremiz ve belediyelerimiz yakın zamanda belirledikleri noktalarda asfaltlama çalışmalarını yapacaktır. Söz konusu hibenin ilimize aktarılmasında büyük emekleri olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e, Bakanımızın Başdanışmanı Yüksel Coşkunyürek’e, Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2 yorum yapılmış
  • tebrik
    1 Eylül 2022 • 15:18
    Kıbrıscık belesiyesini tebrik eder, dik duruşunu yürekten takdir ederim.
  • Aferin
    2 Eylül 2022 • 02:35
    ALLAH AKIL FIKIR VERSIN.
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.