VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ZAMLAR AK PARTİLİ BAŞKANI ÇİLEDEN ÇIKARDI

1 Eylül 2022

....................................

AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz, elektrik ve doğalgaza gelen yüzde 20’lik zammın ardından Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Başkanına tepki göstererek, “Bu ülkenin Cumhurbaşkanı her gün yerli ve milli diye yırtınacak sizin ise yaptığınıza aklım ermiyor. Kime, neye, nereye ne için hizmet ediyorsunuz?” dedi.

Elektrik ve doğalgaza yüzde 20 oranında zam yapılması vatandaşların tepkisine neden olurken AK Parti Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz’de yapılan zamlar üzerinden EPDK Başkanına tepkisini dile getirdi.

Başkan Demiröz, EPDK Başkanına zamlar nedeniyle tepki göstererek, “11 Ağustos 2022 tarihinde bir kurul kararıyla, bu ülkede tamamen kendi öz sermayesiyle GES kurarak tamamen yerli ve milli imkanlarla bu ülkeye ucuz elektrik üreten üreticilerin 2019’da çıkan kanuna göre yatırım yapan üreticilerden elektriği almayacağım yani kendi tüketicileri haricindeki rakamı bedava verecekler dedin. Ki bu GES üreticileri elektriğin kilovatsaatini 1,6 TL’den satarken doğalgaz santrallerinden 3 TL’ den alıyordun. 11 Ağustos kararı sonrası üreticilerin bir miktarı santrallerini kapamak zorunda kaldılar. 20 gündür ucuz elektriği almayarak güya fazla elektriği bedavaya alıp vatandaşa ucuz elektrik dağıtacaktın. 11 Ağustos kurul kararında bunu söylüyordun. Geçen 20 gün sonrasında bu akşam elektriğe yüzde 50 zam yaparak tahminim santrallerden 4 TL’den elektrik alacaksın. Yani GES’lerden 1.6 TL almayacağım dediğin elektriği 4 TL’den doğal gaz santrallerinden alacaksın. Hani ucuz elektrik verecektin? Kimseyi zan altında da bırakmak istemiyorum hukuki olarak da zora düşmek istemem. Bir vatandaş olarak gördüğüm yanlışı dile getirmeye çalışıyorum. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı her gün yerli ve milli diye yırtınacak. Sizin ise yaptığınıza aklım ermiyor. Kime, neye, nereye ne için hizmet ediyorsunuz?” ifadelerini kullandı.

3 yorum yapılmış
  • HakkKarada
    1 Eylül 2022 • 07:16
    Akp ülkeyi Mahvetti. Türk Milleti Aç Aç. Elektrik, Doğal gaz, Ev Kiraları, gıda ürünleri hepsi uçtu... Elin Suriyelisi, Iraklısı, Afganı en rahat şekilde yaşarken Türk Milleti ise Fakirliğin Dipini Yaşıyor
  • nan
    1 Eylül 2022 • 15:48
    İlk öncelikle başkanımızı takdireşayan cesareti ve mağdur ve milli değerlere sahip çıkan yatırımcılarımızın uğramış olduğu haksızlığa sessiz kalmadığından ötürü şahsım Adıma teşekkürü bir borç bilip saygıyla düşüncelerine katılıyorum. Benim tek söylemek istediğim bir şey var bizler milliyetçi vatanına ve bayrağına aşık olmuş bir kurbanız ve tek söylemek istediğim şey bizim bildiğimiz devlet tuzak kurmaz uyarır ceza keser …. Yazacak ç
  • DEYALLA
    1 Eylül 2022 • 18:18
    Sayın ilçe başkanı sizce EPDK Başkanı kafasına göre zam yapabilir mi ?
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.