VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BAŞKAN ÖZCAN'DAN SAHADA DENETİM

29 Ağustos 2022

......................................

Bolu Belediyesi ekipleri hafta sonu da yoğun mesai yaptı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerden bilgiler aldı.

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü şehrin birçok noktasında başlattığı altyapı ve üstyapı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da çalışmaları bizzat yerinde denetliyor.

TÜM ÇALIŞMALARI BİZZAT YERİNDE İNCELEDİ

Hafta sonu bile yoğun program temposuna rağmen çalışma yerlerini gezmeyi ihmal etmeyen Başkan Özcan, Tabaklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi, Kılıçarslan Mahallesi Emine Bulut Sokak, Sümer Mahallesi Borazanlar Deresi, Kanal Yolu ve diğer bazı mahallelerdeki çalışmaları yerinde gördü. Başkan Özcan, Fen İşleri Müdürlüğü sorumlularının da eşlik ettiği denetimlerde; Emine Bulut Sokak’taki yeni tip taş yol kaldırım çalışmaları, Cumhuriyet Caddesi’ndeki yol, kaldırım ve asfalt serim çalışmaları ile Borazanlar Deresi’ndeki köprü genişletme çalışmalarını yerinde görerek, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

“TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL ŞEHRİ İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM!”

Belediye Başkanı Tanju Özcan yapılan yatırımları yerinde inceledikleri anları sosyal medyada paylaştı. Başkan Özcan çalışmalar hakkında bilgi aldığını belirterek, “Hayallerimizdeki Bolu’yu inşa etmek için durmaksızın çalışıyoruz. Hafta sonu Bolumuzun dört bir yanında görev yapan ekiplerimizi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldım. Tüm çalışma arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum. Türkiye’nin en güzel şehri için çalışmaya devam!” dedi.

  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN SAHADA DENETİM
  • BAŞKAN ÖZCAN'DAN SAHADA DENETİM
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.