VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

BOLUSPOR SAÇ BAŞ YOLDURDU

27 Ağustos 2022

.....................................

Spor Toto 1. Lig'de Boluspor evinde Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Boluspor'un golü Hakan Bilgiç'ten gelirken, Altınordu ise Ahmet İlhan Özek ile cevap verdi.

HABER:Gülnihal KARATEKİN

Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında Boluspor ile Altınordu Bolu Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele 1-1 berabere bitti. Karşılaşmada ilk gol  Boluspor'dan 36. dakikada Hakan Bilgiç tarafından geldi. Boluspor 77. dakikada Balde ile penaltıdan yararlanamadı. Hemen ardından bir kez daha etkili gelen Boluspor yine Balde'nin karşı karşıya pozisyonda kaçırması ile üstünlük şansını kaybetti. Konuk ekip Altınordu ise 85. dakikada Ahmet İlhan Özek'in penaltı golü ile durumu 1-1 yaptı. 90. dakikada çalınan penaltı kararında bu kez topun başına Bregu geçti. Kırmızı beyazlılar ikinci penaltı kararını da gole çeviremedi. Dakikalar 90+7'yi gösterirken penaltı kararı bu kez Altınordu için geldi. Topun başına geçen Ahmet İlhan Özbek kaleci Çağlar'ı geçemedi. Penaltı vuruşunun ardından hakem Furkan Aksuoğlu son düdüğü çalarak mücadeleyi bitirdi. Atatürk Stadyumu'nda puanlar paylaşıldı.

TFF 1. Lig'in ilk haftasında Manisa FK deplasmanından 1-0'lık galibiyetle ayrılan Boluspor, ikinci hafta kendi evinde Gençlerbirliği'ne 2-1 mağlup olmuştu. Temsilcimiz Altınordu karşısında çıktığı mücadelede ise 1-1 berabere kalarak, zafere ulaşamadı. Bu maçın ardından Boluspor, puanını 4 yaparak TFF 1. Lig'in 7. sırasında yer aldı.

 

  • BOLUSPOR SAÇ BAŞ YOLDURDU
  • BOLUSPOR SAÇ BAŞ YOLDURDU
3 yorum yapılmış
  • Alikulin
    27 Ağustos 2022 • 18:00
    Yazıklar olsun. Bu takım insani fıtık eder.Mehmet Zahid nerede.Arda Köksal nerede. Takım iyi kurulmuyor. Derhal sert tedbirler alınmalı.
  • BOLUSPORUSEVEN09YKSEL
    28 Ağustos 2022 • 02:15
    APTALLIK bizde maçlara gitmiyecegiz.takım tutmayacagız tüm takımlar boş tribünlere oynasın o zaman taraftarın kıymeti bilinir.
  • ahmettrk
    31 Ocak 2023 • 05:56
    ya bu boluspor2dan bir şey olmaz bak samsuna adamlar 11sıraya nasıl geldiler bizim oyuncular oynayalımmı oynamayalımmı a hesta ahesta en iyi stada gitmemmek verdiğimiz paralara yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.