VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

TANJU ÖZCAN'DAN DEMİRTAŞ AÇIKLAMASI

25 Ağustos 2022

....................

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TELE1’de Enver Aysever’in Ayrıntılar programına konuk oldu. Özcan, Selahattin Demirtaş hakkında ‘umutluyum’ diyerek, “AİHM kararına göre Demirtaş serbest bırakılmalı” dedi. Özcan, “HDP konusunda düşüncelerim net. Keşke legal parti olsa. Evet hukuken bakarsanız öyle. Ama askerimizi şehit eden binlerce şehit eden terör örgütünün sözcülüğünü yapıyor” ifadelerini kullandı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Kürt meselesiyle ilgili bir soruya, Şimdi Kürt meselesin gelince. Oturup konuşmamız lazım. Evet Kürt vatandaşlarımız asimile edilmeye çalışılmış. Birileri de olmayan sorunları sorun hale getirip dağa çıkmış. HDP ve PKK’nın ipleri Amerika’nın elinde. HDP konusunda düşüncelerim net. Keşke legal parti olsa. Evet hukuken bakarsanız öyle. Ama askerimizi şehit eden binlerce şehit eden terör örgütünün sözcülüğünü yapıyor. Kral çıplak.. HDP’nin PKK ile bağı var dedi.

“SELAHATTİN DEMİRTAŞ’TAN UMUTLUYUM”

HDP kapatılmasından yana mısınız? Ne yapılırsa çözülür?

"HDP’nin kapatılması sorunu çözmez. HDP’nin terör örgütü veya türevi olan partilerin türevi olan partilerin PKK ile aralarına net bir tavır koymalılar. Söyleyecekler çıkıp evet PKK terör örgütü bu silahla çözülmez kardeşim diyecekler. Bakın Demirtaş meselesinde bazıları bana kızıyor. Sen hem Türk milliyetçisin hem de Demirtaş’tan umutluyum diyorsun. Evet Demirtaş’tan umutlu olmak istiyorum. Çünkü Demirtaş 7 haziran öncesi Apo’nun heykelini dikeceğiz diyen Demirtaş seçim sonrası halkın desteğini gördükten sonra PKK denilen örgüt diye Meclis’te yaptığı konuşma var."

Demirtaş tahliye olmalı mı?

"AİHM kararına göre hukukçu olarak söylüyorum tahliye olmalı. Neden diyorum bunu ben Demirtaş suçlu suçsuz ayrımına girmiyorum. AİHM hakkında sözleşmeyi imza atıp çekilmemişsiniz. O yüzden bağlayıcı karar."

6 yorum yapılmış
  • Nuri
    26 Ağustos 2022 • 00:28
    Ne deye la bu.
  • Aybuke
    26 Ağustos 2022 • 01:11
    Teröriste umut bağlamak Şehitlerimize Gazilerimize ihanettir.
  • Kanka
    26 Ağustos 2022 • 08:11
    Ne şiş yansın ne kebap yansın yaklaşımı yapmış ama millet yemiyor. ŞİŞİ DE KEBABI DA YAKTIN TANJU. Selo dediğin adamın kamplarda terörist kılığında fotoğrafları var, Başkan Apo'nun heykelini dikeceğiz diye beyanatı var. Tutmuşsun selo kanunen suçsuz. Sana ne kanunen suçlu olup olmadığı konusu. Bu resmen hdpkk savunuculuğudur.
  • TrkiyeCumhuriyeti
    26 Ağustos 2022 • 12:59
    Tanju başkan:yakıştımı bu sözler sana? içerdeki o çakalı nasıl olurda terörist olarak görmezden gelirsin....
  • Bolu
    26 Ağustos 2022 • 16:27
    Başkan sizde biliyorsunuz demirtaş dürüst siyasetciydi birilerinin tahtını sallamıştı korkudan adamı içeri tıktılar.
  • Poyraz
    28 Ağustos 2022 • 15:08
    Teroristin dik alası Demirtaş'a özgürlük istiyormuş sen kime ne anlatıyon zihniyetiniz bozuk oturduğunuz koltuklara yazık
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.