VEFAT HABERLERİZİYARETÇİ DEFTERİKÜNYEİLETİŞİM
   

ÖĞRENCİLERE "NARKO GENÇLİK" EĞİTİMİ VERİLDİ

25 Ağustos 2022

............................

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği BAİBÜyaz okulunda eğitim görmekte olan öğrencilere yönelik gençlerin uyuşturucu tehdidi konusunda farkındalıklarının arttırılması amacıyla "NarkoGençlik" eğitimi verdi.

BAİBÜyaz okulunda eğitim görmekte olan öğrencilere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği tarafından "NarkoGençlik" eğitimi verildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,

"Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz TUBİM Büro Amirliğimiz ve BAİBÜ Bağımlılıkla Mücadele Komisyonu işbirliği ile; BAİBÜ yaz okulunda eğitim görmekte olan öğrencilere yönelik; başta merak, arkadaş ısrarı ve özenme nedenleriyle madde kullanmamayı sağlama, sağlıklı ve sosyal bir yaşam sürdürme, gençlerin uyuşturucu tehdidi konusunda farkındalıklarının arttırılması amacıyla;  "NarkoGençlik" eğitimi verilmiştir.

Yapılan eğitim sonrasında; BAİBÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa ALİŞARLI tarafından Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliğimize teşekkür belgesi verilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!
     Yorum yazın
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
Web Hosting - Domain
EN ÇOK OKUNANLAR
VİDEO HABERLER
İzzet Baysal Caddesi Güler 2 İşhanı Kat 1 No-41 BOLU   Tel: 0532 709 63 26
© 2011 Tüm hakkı saklıdır. İçerik ve görseller "Telif Hakları Kanunu" ile korunmaktadır.